dosimosiZeynilo
Zey Zey
dilemma
Hangisi acaba
@Dosi hepsinden daha iyi ben ettim sen etmeZeynilo
Zey Zey
dilemma
Hangisi acaba
Honey Bee yapabilirz bak ama (Arı Maya)Zeynilo
Zey Zey
dilemma
Hangisi acaba
O seçeneklerde yok amadosimosi
Eğer foruma üye oluşum planlı olsaydı ve kalıcı olma gözü ile baksaydım ilkin direk Dilemma olarak üye olurdum gel git zaman Dosi olduk
Maya da iyi aynenHoney Bee yapabilirz bak ama (Arı Maya)
Koy o zamanO seçeneklerde yok ama
Eğer foruma üye oluşum planlı olsaydı ve kalıcı olma gözü ile baksaydım ilkin direk Dilemma olarak üye olurdum gel git zaman Dosi olduk
Maya da iyi aynen
Maya diye bir kadın ismi var onu seçersen ismini değiştirmişsin gibi olur gibi ama evet Maya da minimal, az ama özO seçeneklerde yok ama
Maya da iyi aynen
Sen kullanıcı adını değişirsen belkiKoy o zaman
Sen vazgeçtin ama TolsMaya diye bir kadın ismi var onu seçersen ismini değiştirmişsin gibi olur gibi ama evet Maya da minimal, az ama öz
4 harften vazgeçme diyorum yine de...
Yok xdragxx ismi değişemez geç onu...Sen kullanıcı adını değişirsen belki
mosi'de geri gelmezYok xdragxx ismi değişemez geç onu...
Kalıplaşmış isimlerden vazgeçilmez bence, @Tolstoyevski olsun @xdragxx olsun @The_Erinch olsun, Adidas, Nike olsun.. @Dosi de bunlardan biriydi sanıyorduk...Sen kullanıcı adını değişirsen belki
------
Sen vazgeçtin ama Tols
Arı Maya olsun..Maya deyince aklıma Mayalar geliyor....Yoğurt geliyor...Göl geliyor...Nasreddin Hoca geliyor tam @eskici lik bir an oldu şuan. bunları onun yazması gerekiyordu @DosiMaya diye bir kadın ismi var onu seçersen ismini değiştirmişsin gibi olur gibi ama evet Maya da minimal, az ama öz
4 harften vazgeçme diyorum yine de...
Yoo @The_Erinch değişebilir ama havalı böyle gerçiKalıplaşmış isimlerden vazgeçilmez bence, @Tolstoyevski olsun @xdragxx olsun @The_Erinch olsun, Adidas, Nike olsun.. @Dosi de bunlardan biriydi sanıyorduk...
Değişirse havası kalmaz işte, The önemli @The_ErinchYoo @The_Erinch değişebilir ama havalı böyle gerçi
Yoo @The_Erinch değişebilir ama havalı böyle gerçi
Kimliğime ekleyebilirim o derece benimsedim. Para verseler değişmem 😎😎 (Not: Kutumdan çıkacak sıfırlara göre değişebilir elbet )Değişirse havası kalmaz işte, The önemli @The_Erinch
Yarışmaya katılacakmısın? kendi programıma özel konuk etmiştim kalıcı olmak istiyorsan hay hayKimliğime ekleyebilirim o derece benimsedim. Para verseler değişmem 😎😎 (Not: Kutumdan çıkacak sıfırlara göre değişebilir elbet )
Niyetim var ama ben sana söyleyem şimdi gene iş başlıyor...ama haber edeceğim.Yarışmaya katılacakmısın? kendi programıma özel konuk etmiştim kalıcı olmak istiyorsan hay hay
Bugün ki kadar katılım yeterli zaten yarışmacı olacağın zaman zaten sana uyan zamanda yaparız.Niyetim var ama ben sana söyleyem şimdi gene iş başlıyor...ama haber edeceğim.
Heee yarışmacı olmadan da bodozlama atlanabiliyorsa onu arada yaparım bak ama yarışmacı işini gerçekten haber edeceğim.Bugün ki kadar katılım yeterli zaten yarışmacı olacağın zaman zaten sana uyan zamanda yaparız.
Sen 24 kişi hep o an var mı sanıyorsun üst üste 3-4 kez olmayınca yedeğe kaydırıyoruzHeee yarışmacı olmadan da bodozlama atlanabiliyorsa onu arada yaparım bak ama yarışmacı işini gerçekten haber edeceğim.