Aaa teşekkürler cnm , Çığlık dizini hiç unutmucam çok güzel sohbetlerimiz geçti orada 100 ün içinde en çok keyif aldığım bir çok sohbetimiz Çığlıkta geçtiTebrik ediyorum @Çiğdem- nice daha mesajlara , forumun bel kemiklerinden birisin
Aaa teşekkürler cnm , Çığlık dizini hiç unutmucam çok güzel sohbetlerimiz geçti orada 100 ün içinde en çok keyif aldığım bir çok sohbetimiz Çığlıkta geçtiTebrik ediyorum @Çiğdem- nice daha mesajlara , forumun bel kemiklerinden birisin
Ne gitmesi bebeğim, sen hep kal biz girip girip bakarız@mrt-06 Yapmış yine yapacağını ayoll gerçekten yetenekli
kapak fotomda anı olarak dursun ben gidincede bakarsınız özellikle çok özleyecek olan @xemrexxx @serhatt@Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @cookies @Yiğitt @sokak sanati @kerem @Thequeer
Kız neyine bakican bunun 😱Ne gitmesi bebeğim, sen hep kal biz girip girip bakarız
Okurken kendimi yabancı biri gibi hissettim. Biz çok mu uzaklaştık Çiğdem hanımAaa çok teşekkürler AlamancıSenide tekrar aktif görmek istiyoruz foruma güzel renk kattın sende
Yabancı hisetmen normal Alamancı dedimya ayollOkurken kendimi yabancı biri gibi hissettim. Biz çok mu uzaklaştık Çiğdem hanım
Kız neyine bakican bunun 😱
Sanamı bakacak 1 karış boyunla @xemrexxxNe gitmesi bebeğim, sen hep kal biz girip girip bakarız
Çok teşekkürler cnmTebrikler @Çiğdem- aşkım, hep birlikte nice güzel ve bol mesajlara inşallah.
Kaliteli hediyelerini takdim ediyorum.
Benim mesajlarımın %30'u senle, %30'u Survivor'la, geri kalanlar da diğer üye ve konularla.Çok teşekkürler cnmİnş hep birlikte senlede çok güzel sohbetlerimiz oldu
Aaa evet konusurkan en eğlendiğim üyelerin başında geliyorsun tabi cnm oyüzden tekrar aktif görmek istiyorumya seniBenim mesajlarımın %30'u senle, %30'u Survivor'la, geri kalanlar da diğer üye ve konularla.
Benim 100 bin olmam zor.Aaa evet konusurkan en eğlendiğim üyelerin başında geliyorsun tabi cnm oyüzden tekrar aktif görmek istiyorumya seni
Senide 100 görürüz umarım çenen açılsın yeter
Aaa Kanal D hediye etmemişsinBenim 100 bin olmam zor.
Buralardayız ya işte.
Aaa kabuğuna çok çekildin cnm @Harunnn60 a uyupOkurken kendimi yabancı biri gibi hissettim. Biz çok mu uzaklaştık Çiğdem hanım
OHAAAAAaa Kanal D hediye etmemişsingerçi Tv8 edeceksin diye korkuyordum 😱😱😱
Sen Tv8 vermeyede başlarsın 😕😕😕OHAAAA
İlk kez Kanal D'yi unuttum hediye verirken.Ciddi ciddi Yiğit & Kanal D aşkı bitiyor... @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash
Neden öyle hitap ediyorsunYabancı hisetmen normal Alamancı dedimya ayoll
Aaa bunu @GunesinOglu avatar etmişti hatırlıyormusun hiç yakışmamıştı @mrt-06 şu Havuç kafalı adamı değiştir diyorduAl o zaman.
Alamancı olduğun için cnmNeden öyle hitap ediyorsun
Birde aktif değilmişmişimAlamancı olduğun için cnmYukarıda detaylı yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?