Aaa teşekkürler cnm , Çığlık dizini hiç unutmucam çok güzel sohbetlerimiz geçti orada 100 ün içinde en çok keyif aldığım bir çok sohbetimiz Çığlıkta geçtiTebrik ediyorum @Çiğdem- nice daha mesajlara , forumun bel kemiklerinden birisin![]()
Aaa teşekkürler cnm , Çığlık dizini hiç unutmucam çok güzel sohbetlerimiz geçti orada 100 ün içinde en çok keyif aldığım bir çok sohbetimiz Çığlıkta geçtiTebrik ediyorum @Çiğdem- nice daha mesajlara , forumun bel kemiklerinden birisin![]()
Ne gitmesi bebeğim, sen hep kal biz girip girip bakarız@mrt-06 Yapmış yine yapacağını ayoll gerçekten yetenekli
kapak fotomda anı olarak dursun ben gidincede bakarsınız özellikle çok özleyecek olan @xemrexxx @serhatt![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @cookies @Yiğitt @sokak sanati @kerem @Thequeer
![]()
Kız neyine bakican bunun 😱Ne gitmesi bebeğim, sen hep kal biz girip girip bakarız![]()
Okurken kendimi yabancı biri gibi hissettim. Biz çok mu uzaklaştık Çiğdem hanımAaa çok teşekkürler AlamancıSenide tekrar aktif görmek istiyoruz foruma güzel renk kattın sende
![]()
Yabancı hisetmen normal Alamancı dedimya ayollOkurken kendimi yabancı biri gibi hissettim. Biz çok mu uzaklaştık Çiğdem hanım![]()
Kız neyine bakican bunun 😱
Sanamı bakacak 1 karış boyunla @xemrexxxNe gitmesi bebeğim, sen hep kal biz girip girip bakarız![]()
Çok teşekkürler cnmTebrikler @Çiğdem- aşkım, hep birlikte nice güzel ve bol mesajlara inşallah.
Kaliteli hediyelerini takdim ediyorum.![]()
![]()
![]()
Benim mesajlarımın %30'u senle, %30'u Survivor'la, geri kalanlar da diğer üye ve konularla.Çok teşekkürler cnmİnş hep birlikte senlede çok güzel sohbetlerimiz oldu
![]()
Aaa evet konusurkan en eğlendiğim üyelerin başında geliyorsun tabi cnm oyüzden tekrar aktif görmek istiyorumya seniBenim mesajlarımın %30'u senle, %30'u Survivor'la, geri kalanlar da diğer üye ve konularla.![]()
![]()
Benim 100 bin olmam zor.Aaa evet konusurkan en eğlendiğim üyelerin başında geliyorsun tabi cnm oyüzden tekrar aktif görmek istiyorumya seni
Senide 100 görürüz umarım çenen açılsın yeter![]()
Aaa Kanal D hediye etmemişsinBenim 100 bin olmam zor.
Buralardayız ya işte.![]()
Aaa kabuğuna çok çekildin cnm @Harunnn60 a uyupOkurken kendimi yabancı biri gibi hissettim. Biz çok mu uzaklaştık Çiğdem hanım![]()
OHAAAAAaa Kanal D hediye etmemişsingerçi Tv8 edeceksin diye korkuyordum 😱😱😱
Sen Tv8 vermeyede başlarsın 😕😕😕OHAAAA
İlk kez Kanal D'yi unuttum hediye verirken.![]()
Ciddi ciddi Yiğit & Kanal D aşkı bitiyor... @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash
Neden öyle hitap ediyorsunYabancı hisetmen normal Alamancı dedimya ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa bunu @GunesinOglu avatar etmişti hatırlıyormusun hiç yakışmamıştı @mrt-06 şu Havuç kafalı adamı değiştir diyorduAl o zaman.
![]()
Alamancı olduğun için cnmNeden öyle hitap ediyorsun![]()
Birde aktif değilmişmişimAlamancı olduğun için cnmYukarıda detaylı yazdım
![]()
![]()
![]()