He onu da beğenecen yani.Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyorO yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
He onu da beğenecen yani.Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyorO yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
Siz beğenmediğinize göre eminim çok güzeldir
@Çiğdem- AyarlayacaktıSiz beğenmediğinize eminim çok güzeldirBu arada oscara 1 ay gibi bir süre kaldı arkadaşlar hatırlatırım@Çiğdem- @Forumdash
Aaa hediyene günlerce az teşekkür etmedim cnm hala kullanmaya devam ediyorumBir bana yazmadın böyle
Gagayı izleriz Oscarda evet sonrasına bakarızgaganın filmini izleyerek başlayın@Çiğdem-
Evet özellikle de sizin beğenmediğiniz dizileri izliyorum en iyi diziler onlar oluyorO yüzden Protector'u bir an önce izlemek şart oldu şimdi
Daha bitiremedim o zibidiyi ben
Daha zor lokmalar var gibi duruyor, gagayı mumla arayabilirsinGagayı izleriz Oscarda evet sonrasına bakarızÖnce en zor lokmayı yutalım
Senin izlediklerin daha zordur ben @Harunnn60 ı kızdırma amaçlı diyorumDaha zor lokmalar var gibi duruyor, gagayı mumla arayabilirsin
Gaga da vıcık vıcık aşk filmi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?