Hahah bende şimdi profiline yazmıştım 😱😱
Kalp kalbe karşıymış dediğin gibi.
Hahah bende şimdi profiline yazmıştım 😱😱
Aaa mal kadını diyecektim heyecandanHahah bende şimdi profiline yazmıştım 😱😱
Kalp kalbe karşıymış dediğin gibi.
Hahah az değilsinAaa mal kadını diyecektim heyecandanŞarısın istiyorsan böyle olsun işte
Yenilmezlerde de Amerikayı sevdinHahah az değilsinBendde her dizide illa bir sarışın karaktere takıyorum
Artık gözün gönlün açılır bakarken
Daredevil de ki mal kadını sevmiyordum ama bak arada yola geliyorumYenilmezlerde de Amerikayı sevdinBende türklerde değilde yabancılarda sarısın hosuma gidiyor tabi Jensen başka
Aaa evet Jessicadakınada gıcık olmustun son sezonDaredevil de ki mal kadını sevmiyordum ama bak arada yola geliyorum
Evet oda gıcık etti beni ya.Aaa evet Jessicadakınada gıcık olmustun son sezon
Ufak tefek ecünnüden kurtulamıyordun oda kendi başını yiyip bittiEvet oda gıcık etti beni ya.
Nazar değdirdiniz zaten kadına , kilo kaybetmiş geneUfak tefek ecünnüden kurtulamıyordun oda kendi başını yiyip bitti
TWD de oynasın fısıldayanlar başı olarakNazar değdirdiniz zaten kadına , kilo kaybetmiş gene
Allahım ya nereden geliyor aklına bu komik şeyler.TWD de oynasın fısıldayanlar başı olarak
O topların altında can verirsiniz inş.Hahah Ayy boşuna forumun korişiyle nerosu demiyorlar bakma didişsekte o benim kız versionum bende onun erkek versionu gibiyim@Forumdash @serhatt
@xemrexxx
3ÜNÜZÜ de gaz döküp yakmalı Taksim meydanında
Ben sizinle aynı ortamda bulunmaya tenezzül etmem
Zaten kavga ediyoruz ama kavgamız bile ciciB
Ben sizinle aynı ortamda bulunmaya tenezzül etmem
Ben cici etmem kavgayı yırtarım ağzınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?