Bu gece gelemedim yeni dizi izlemektenHhahah Aaa iyi malzeme çıktı kullanıyoruz cnm@Forumdash Gelmesiylede yine güzel gececi tayfa oluşturduk gözlerimin içi parlıyor sizle goy goy ederken
Bu gece gelemedim yeni dizi izlemektenHhahah Aaa iyi malzeme çıktı kullanıyoruz cnm@Forumdash Gelmesiylede yine güzel gececi tayfa oluşturduk gözlerimin içi parlıyor sizle goy goy ederken
Hahah @Forumdash @Harunnn60 @kerem @xemrexxx den sonra sonuncu kıskancta geldi ekibiniz tamamlandı ayoll
@destere Bir dahakı gelişinde yine size gerekenleri söyler ama bu sefer geleceği zamanı demem Harunla uğraşamıyoruz ayoll Youdakı adam gibi türlü senaryolar kuruyor başımıza birşey gelmesin
Yoo forumda sorgu odası var oraya atarız
Hhaha işin sırrı yanı nasıl biliyoum geleceğini romantik şekilde açıklamış tekrar tekrar okuyun ayoll
Hadi bende kaçıyorum zaten sen gelince lafa daldım yatacaktım @Harunnn60 uyanmadan tüyelim
Eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir
destere değerlendi yine harun kıskanmistirO son mesajın oldu mu şimdi.
@Harunnn60 ı da bulaştırmıssınız tuhaf dizilerinizeBu gece gelemedim yeni dizi izlemekten@Harunnn60
@Harunnn60 a @Forumdash teori üretip duruyor okadar açıklamamıza rağmendestere değerlendi yine harun kıskanmistir
Bu işlerden elimi ayağımı çektim ben çömez @Forumdash devralabilur@Harunnn60 a @Forumdash teori üretip duruyor okadar açıklamamıza rağmenSeni geçti Faruk bey algıda üzerimizde oyun dönüyor bu oyunu boz
Huylu huyundan ölünce bile vazgeçmezmiş zebanilerle devamBu işlerden elimi ayağımı çektim ben çömez @Forumdash devralabilur
Şimdide Homocoming adlı diziye başlamışsın bu aralar sıkıcı diziler izliyorsunBu gece gelemedim yeni dizi izlemekten@Harunnn60
Sevinmişsindirdestere değerlendi yine harun kıskanmistir
Şüpheliyim hala@Harunnn60 a @Forumdash teori üretip duruyor okadar açıklamamıza rağmenSeni geçti Faruk bey algıda üzerimizde oyun dönüyor bu oyunu boz
Şüpheliyim halaOnun girip senin o gün girmemen filan oyununuz bozulmasın ayakları , sonra bu konuda @xemrexxx in derin sessizliği
Hahaha Aaaa şimdide oklar @xemrexxx e çevrildi ayolldestere değerlendi yine harun kıskanmistir
@Forumdash CW ci olarak öyle diziler izlememeli bir ayar çekmemiz lazım ona hele noelden dönsünde CW
@xemrexxx Yanımda olmuyor baktım da şöyle biHahaha Aaaa şimdide oklar @xemrexxx e çevrildi ayollBirazda onla uğraşın evet yeni kurban@Forumdash
Sen ilgisiz bırakırsan adam da o tarz diziler izler tabi@Forumdash CW ci olarak öyle diziler izlememeli bir ayar çekmemiz lazım ona hele noelden dönsünde CW
Aaa sezon boyunca onu bekledim ama CW Noele girince geldiSen ilgisiz bırakırsan adam da o tarz diziler izler tabi
Öyle bir dizi yok@Forumdash CW ci olarak öyle diziler izlememeli bir ayar çekmemiz lazım ona hele noelden dönsünde CW
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?