Uyuyan güzelmisin kızım senHhaha 1 ay değil 3 aylık iltifat var orada ama bir dahakı gelişi 1 ay sürmez inş
Uyuyan güzelmisin kızım senHhaha 1 ay değil 3 aylık iltifat var orada ama bir dahakı gelişi 1 ay sürmez inş
@destere @Harunnn60 İle sana gereken cevabı vermiş ayoll siz hala Yorttakı adam modundasınız oğlan hemen kaçmasa kapatıcaksınız mahsene
Yoo forumda sorgu odası var oraya atarız@destere @Harunnn60 İle sana gereken cevabı vermiş ayoll siz hala Yorttakı adam modundasınız oğlan hemen kaçmasa kapatıcaksınız mahsene
Hhaha işin sırrı yanı nasıl biliyoum geleceğini romantik şekilde açıklamış tekrar tekrar okuyun ayollYoo forumda sorgu odası var oraya atarız
Ben yemek yiyip sana mı sorcam hemen yatıcamHhaha işin sırrı yanı nasıl biliyoum geleceğini romantik şekilde açıklamış tekrar tekrar okuyun ayoll
Hadi bende kaçıyorum zaten sen gelince lafa daldım yatacaktım @Harunnn60 uyanmadan tüyelim
Bumuydu @Çiğdem-hogathamın tahminleri her zaman muhteşemdir
aşk böyle bişey işte insan sevdiğinin gelişini 1000 kilometre öteden hissedebiliyor
çatlasın gagalar, tosbağalar, kertenkeleler, kazmalar
Sizin iddiasına cevabı bu haberleşmedimizi ve nasıl hissettimizi hepsini açıklamış oğlanbenim face veya twitterla işim olmaz sende iyi bilirsinki sizin hatrınıza bir face açtım onunda şifresini unuttuğum için 2 yıldır kendim giremiyorum
yani beni kendinizle karıştırmayın hogathayla bizim iletişimimiz aşkın gücüyle gerçekleşiyor aşk 6. hislerimize titreşim yolluyor aktive olan altıncı hisssimizin altı yanıyor tabi bu yüzden yanık kokusu alır almaz sevdiğimizin ne zaman geleceğini tahmin edebiliyoruz
ay size de aşkınıza da tüküreyim benHhahah Aaa yine tuttu vlla hortlamışsın@Harunnn60 yine kayışları koparacak sayemizde
Çatlasın kazmalar tosbağalar kertenkeleler derken @serhatt @Forumdash @xemrexxx den bahsediyorsun sanırım
Eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektirOooo iltifatlara boğmuşsun konuyu 😱😱😱
@Forumdash @MasacRE- e şey demiştim çocuklar duymasından fısfıs ismail centilmenlik dersleri alıyordu desterede nereye akyboluyorsa centilmenlik dersleri alıyor sanırım diye yanı herneyapıyorsan yaramış@xemrexxx @serhatt Çatlasınlar ayoll
Evet bende senin gibiyim yanı sosyal medyalarla işim yok 6.his diyelim 2019 da ne zaman gelecek desem geldin his@Harunnn60 da senle baş başa kalmış kesin elinde bıçak vardı senle yazısırken
Hahah @Forumdash @Harunnn60 @kerem @xemrexxx den sonra sonuncu kıskancta geldi ekibiniz tamamlandı ayollay size de aşkınıza da tüküreyim ben
En son elime bıçağı alacağım onu istiyorsun.Hahah @Forumdash @Harunnn60 @kerem @xemrexxx den sonra sonuncu kıskancta geldi ekibiniz tamamlandı ayoll
@destere Bir dahakı gelişinde yine size gerekenleri söyler ama bu sefer geleceği zamanı demem Harunla uğraşamıyoruz ayoll Youdakı adam gibi türlü senaryolar kuruyor başımıza birşey gelmesin
Hhahah Aaa iyi malzeme çıktı kullanıyoruz cnmEn son elime bıçağı alacağım onu istiyorsun.
Evet bende öğlen aklıma geldi şu gece olsa da konuşsak diye.Hhahah Aaa iyi malzeme çıktı kullanıyoruz cnm@Forumdash Gelmesiylede yine güzel gececi tayfa oluşturduk gözlerimin içi parlıyor sizle goy goy ederken
Hhaha hepimiz öyleyiz ama @Forumdash sen ben yanı baya iyi gececi tayfa olduk gerçi her yıl oldu gibiEvet bende öğlen aklıma geldi şu gece olsa da konuşsak diye.@Forumdash
Yalnız geç kalkıyorum ben düzenim bozuldu.
O son mesajın oldu mu şimdi.Hhaha hepimiz öyleyiz ama @Forumdash sen ben yanı baya iyi gececi tayfa olduk gerçi her yıl oldu gibi
Tabi malum kişide bulunsa eskisi gibi daha güzel olacak yine başladım
Ne güzel yüzün gülüyordu şimdi yine bu moda girmiştirO son mesajın oldu mu şimdi.
Ne güzel yüzün gülüyordu şimdi yine bu moda girmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?