Diss atıp milleti etkilemeye çalışıyor, bunu jürilikten men et hemen. Zaten foktan nasıl jüri başkanı olsun ki?
Diss atıp milleti etkilemeye çalışıyor, bunu jürilikten men et hemen. Zaten foktan nasıl jüri başkanı olsun ki?
Aaa hediye sizlersiniz zaten sevgili şefimTebrikler artık hediye vermeyeceğim
12 ayda 50 bin bedduaya hazır ol12 Ayda 50 bin allah bereket versin
o zaman yetmişbinmişim sen bana ulaşmamışsın ben seksenbin olmadan sen nasıl 115 bine fırladın benden başkalarıyladamı yazışıyorsun hogathakutlamıyorum seni
0 resimdekı şuankı sayın ayoll 1 yılda hiç mi yazmadın12 ayda 50 bin bedduaya hazır ol
@cookies le Kral ve kraliçe olarak yönetirler forumu tabi Serhat kraliçe okur hem de her üyeye istediğini veren aşüfte bir kraliçe
@cookies serhata bırakıyoruz ama bizimde ziyaretimize gelirler artık adresimizHepiniz birden nereye
sana gelen hediye sepetini hogatham için niye açıyorsun? kızın aklına kötü kötü şeyler getireceksin şimdiTebrikler @Çiğdem- aşkım. Hep birlikte nice güzel, kaliteli mesajlara inşallah. Bol bol yazmaya devam et.
Kaliteli hediyelerin:
ben dedikten sonra hiçbir kıymeti kalmadı geç kaldın kutlamakta@Çiğdem- tebrik ederim canım, nice mesajlara2 ayda 2 kulüp konunu gördüm, birini ben açmıştım zaten.Her ay 1 kulübe giriyorsun maşallah geveze cadı
Hediyen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?