Aaa hediye sizlersiniz zaten sevgili şefimTebrikler artık hediye vermeyeceğim
12 ayda 50 bin bedduaya hazır ol12 Ayda 50 bin allah bereket versin
o zaman yetmişbinmişim sen bana ulaşmamışsın ben seksenbin olmadan sen nasıl 115 bine fırladın benden başkalarıyladamı yazışıyorsun hogatha kutlamıyorum seni
0 resimdekı şuankı sayın ayoll 1 yılda hiç mi yazmadın 66 67 küsürlerdeydin galiba ama evet sen 4-5 bin yazarkan ben 50 bin yazmışım ve şuan @xemrexxx i geçmeyede 50 bin kalmış büyük ihtimalle gelecek yaz ayında o işi hallediyoruz @mrt-06 @kerem12 ayda 50 bin bedduaya hazır ol
@cookies le Kral ve kraliçe olarak yönetirler forumu tabi Serhat kraliçe okur hem de her üyeye istediğini veren aşüfte bir kraliçe
@cookies serhata bırakıyoruz ama bizimde ziyaretimize gelirler artık adresimiz @destere @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @Bully @Harunnn60Hepiniz birden nereye
sana gelen hediye sepetini hogatham için niye açıyorsun? kızın aklına kötü kötü şeyler getireceksin şimdiTebrikler @Çiğdem- aşkım. Hep birlikte nice güzel, kaliteli mesajlara inşallah. Bol bol yazmaya devam et.
Kaliteli hediyelerin:
ben dedikten sonra hiçbir kıymeti kalmadı geç kaldın kutlamakta@Çiğdem- tebrik ederim canım, nice mesajlara 2 ayda 2 kulüp konunu gördüm, birini ben açmıştım zaten. Her ay 1 kulübe giriyorsun maşallah geveze cadı
Hediyen...