Kraliçe Çiğdem- 115.000'ler Kulübünde!

Diss atıp milleti etkilemeye çalışıyor, bunu jürilikten men et hemen. Zaten foktan nasıl jüri başkanı olsun ki? :A @destere
Aaa fokların canı yokmu üzdün başkanımızı :( :( :( @destere
AN66SAy-ydcTlkt53C2Pto-fJBdAKYneHuPNNUcsnw=s900-mo-c-c0xffffffff-rj-k-no

o zaman yetmişbinmişim sen bana ulaşmamışsın ben seksenbin olmadan sen nasıl 115 bine fırladın benden başkalarıyladamı yazışıyorsun hogatha :) kutlamıyorum seni :)
12 ayda 50 bin bedduaya hazır ol :A
0 resimdekı şuankı sayın ayoll 1 yılda hiç mi yazmadın :F :F :F 66 67 küsürlerdeydin galiba ama evet sen 4-5 bin yazarkan ben 50 bin yazmışım ve şuan @xemrexxx i geçmeyede 50 bin kalmış büyük ihtimalle gelecek yaz ayında o işi hallediyoruz :A :A :A @mrt-06 @kerem

Tebrikler @Çiğdem- aşkım. Hep birlikte nice güzel, kaliteli mesajlara inşallah. Bol bol yazmaya devam et. :bhr: :Z

Kaliteli hediyelerin: :Z :bhr:
5b8c55b5e94fb71488087b88.jpg

burak-deniz-181900WM.jpg

@Bully seni kutlamamış @Çiğdem- işte böyle pis bir insandır kaba nobran ıyy nalet olasıca allah böylelerini bir daha foruma düşürmesin :) birde savunuyorsun kötüleri hogatha çok safsın :)

@Çiğdem- tebrik ederim canım, nice mesajlara :bhr: 2 ayda 2 kulüp konunu gördüm, birini ben açmıştım zaten. :D Her ay 1 kulübe giriyorsun maşallah geveze cadı :A

Hediyen...