Şu totoştan rahatsızım @Çiğdem-
Burası benim kutlama konumsa benim isteğimi yapmak zorundasınız sizin için güzel bir dilek dilemek istiyorumBurak deme ya zaafım var o isme. @Maskeli Fedai
Şu totoştan rahatsızım @Çiğdem-
Burası benim kutlama konumsa benim isteğimi yapmak zorundasınız sizin için güzel bir dilek dilemek istiyorumBurak deme ya zaafım var o isme. @Maskeli Fedai
Burası benim kutlama konumsa benim isteğimi yapmak zorundasınız sizin için güzel bir dilek dilemek istiyorum
Sen beni biliyorsun canım, önemli olan o Fok, veda günümde tam kendinden beklenen hareketleri sergiliyorHhahah oğlanın son gününde neler ediyorsun destere
Üst üste kalması mesajlarınız komik aynı anda hamle yapmıs fok kaygan olduğundan avantajla üstte kalmış Bully u gitmeden yine neretinifi yenilemiş
Şarkı hediyem çok güzel anlamlıda
Aaa hala gülme kırızım geçmedi yalnız Üzülme vedamızında içine etti Fok başkan seni gülerek yolculuyoruz @destere @Yiğitt @Maskeli FedaiSen beni biliyorsun canım, önemli olan o Fok, veda günümde tam kendinden beklenen hareketleri sergiliyor
Özellikle seçtim zaten
(Vedalaşma anında ağladı ) @BullyAaa hala gülme kırızım geçmedi yalnız Üzülme vedamızında içine etti Fok başkan seni gülerek yolculuyoruz @destere @Yiğitt @Maskeli Fedai
son gün olunca @Bully sütten çıkmış akkaşık mı olacak yani? aynı kötü, aynı hain, değişen bişey yokHhahah oğlanın son gününde neler ediyorsun destere
Üst üste kalması mesajlarınız komik aynı anda hamle yapmıs fok kaygan olduğundan avantajla üstte kalmış Bully u gitmeden yine neretinifi yenilemiş
Şarkı hediyem çok güzel anlamlıda
bilmez olurmuyuz hiç? ne pis bir insan olduğunu dünya alem biliyorSen beni biliyorsun canım, önemli olan o Fok, veda günümde tam kendinden beklenen hareketleri sergiliyor
Özellikle seçtim zaten
Allah kahretsin seni pis herif.son gün olunca @Bully sütten çıkmış akkaşık mı olacak yani? aynı kötü, aynı hain, değişen bişey yok
Allah kahretsin seni pis herif.
Aaa Bully veda konusu açtığında desterenin temsili demiştim şuan aynı modda içi kan ağlıyor benceson gün olunca @Bully sütten çıkmış akkaşık mı olacak yani? aynı kötü, aynı hain, değişen bişey yok
Aaaa hediyene bayıldım bir de bu sizin evde var öylemi 😱😱😱Tebrikler nice güzel mesajlara. Ama hediye yetiştiremiyoruz az yavaş ol. @Çiğdem-
Hediyen sana özel bir şey olsun dedim. Evden çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 62187
Nice tilki kız avlamaya
Yaşasın Tilki kız avlama kulübüNice tilki kız avlamaya
Aaa siz geride durun zaten ayoll senin görevin o2013 yılından beri yazıyorsun 115bin çok iyi bir rakam biz 2012de katıldık ama yanına bile yaklaşamadık imreniyorum sana tebrik ederim.
başarılarının; kaliteli mesajların konuların daim olsun
@Çiğdem-