Şu totoştan rahatsızım@Çiğdem-
Burası benim kutlama konumsa benim isteğimi yapmak zorundasınız sizin için güzel bir dilek dilemek istiyorum
Şu totoştan rahatsızım@Çiğdem-
Burası benim kutlama konumsa benim isteğimi yapmak zorundasınız sizin için güzel bir dilek dilemek istiyorum
Burası benim kutlama konumsa benim isteğimi yapmak zorundasınız sizin için güzel bir dilek dilemek istiyorum![]()
![]()
![]()
Sen beni biliyorsun canım, önemli olan oHhahah oğlanın son gününde neler ediyorsun destere![]()
![]()
Üst üste kalması mesajlarınız komik aynı anda hamle yapmıs fok kaygan olduğundan avantajla üstte kalmış Bully u gitmeden yine neretinifi yenilemiş![]()
![]()
Şarkı hediyem çok güzel anlamlıda![]()
Aaa hala gülme kırızım geçmedi yalnızSen beni biliyorsun canım, önemli olan oFok, veda günümde tam kendinden beklenen hareketleri sergiliyor
Özellikle seçtim zaten![]()
(Vedalaşma anında ağladıAaa hala gülme kırızım geçmedi yalnızÜzülme vedamızında içine etti Fok başkan seni gülerek yolculuyoruz
![]()
![]()
@destere @Yiğitt @Maskeli Fedai
son gün olunca @Bully sütten çıkmış akkaşık mı olacak yani? aynı kötü, aynı hain, değişen bişey yokHhahah oğlanın son gününde neler ediyorsun destere![]()
![]()
Üst üste kalması mesajlarınız komik aynı anda hamle yapmıs fok kaygan olduğundan avantajla üstte kalmış Bully u gitmeden yine neretinifi yenilemiş![]()
![]()
Şarkı hediyem çok güzel anlamlıda![]()
bilmez olurmuyuz hiç? ne pis bir insan olduğunu dünya alem biliyorSen beni biliyorsun canım, önemli olan oFok, veda günümde tam kendinden beklenen hareketleri sergiliyor
Özellikle seçtim zaten![]()
Allah kahretsin seni pis herif.son gün olunca @Bully sütten çıkmış akkaşık mı olacak yani? aynı kötü, aynı hain, değişen bişey yok![]()
Allah kahretsin seni pis herif.![]()
Aaa Bully veda konusu açtığında desterenin temsili demiştim şuan aynı modda içi kan ağlıyor benceson gün olunca @Bully sütten çıkmış akkaşık mı olacak yani? aynı kötü, aynı hain, değişen bişey yok![]()
Aaaa hediyene bayıldım bir de bu sizin evde var öylemi 😱😱😱Tebrikler nice güzel mesajlara.Ama hediye yetiştiremiyoruz az yavaş ol.
@Çiğdem-
Hediyen sana özel bir şey olsun dedim. Evden çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 62187
Nice tilki kız avlamaya
Yaşasın Tilki kız avlama kulübüNice tilki kız avlamaya![]()
![]()
![]()
Aaa siz geride durun zaten ayoll senin görevin o2013 yılından beri yazıyorsun 115bin çok iyi bir rakam biz 2012de katıldık ama yanına bile yaklaşamadık imreniyorum sana tebrik ederim.
başarılarının; kaliteli mesajların konuların daim olsun
@Çiğdem-