Kraliçe Çiğdem- 115.000'ler Kulübünde!

Yarın gidiyorum yemeğine şap atıp yüzüne kezzap dökecem :A
kız bunlar fayda etmez ki hogathaya ayol bu kudurmuşlukla şap işe yaramaz onda kezzap desen dünyanın en çirkin dişisi zaten daha çirkin olamaz:( bence @destere sine @cookies ten aldığın gazozlardan içirip zorla sahip ol bunu görüp intihar etsin @Çiğdem- :A

@Çiğdem- :Dher ne kadar etiketime dönmesende ben seni tebrik etmeden geçmiyim dedim nice mesajlara diliyorum neşen hiç bitmesin güzel yüzün solmasın inşAllah Çiğdem nice mesajlara:D

Mustafa sandalın çıkış şarkısını armağan ediyorum :D

Son düzenleme:
images

Forumumuzun olmazsa olmazı Kraliçemiz, Hürrem Sultanımız, Patroniçemiz, Biricik Çiğdem'imiz 115 bin mesaja ulaşarak 115.000'ler kulübüne girmeyi başardı.:love1::love1:

Kendisini tebrik eder nice neşeli, güzel mesajlarının devamını dileriz.:sunglasses::smilingimp::smirk:

:dancers::dancer::dancers::dancer::mouth::nailpolish::nogood::okay::raisinghand::personfrowning::personpouting::infodeskperson::haircut:

Kraliçeye tabi ki tacını takdim edelim.:handfist:

giphy.gif

Diğer Hediyelerin;
5d9a4530d405e113cf9636c960265ff6.jpg

:A :bhr:
114849938047684.gif

sertabı niye armağan ettinki hogatham sertabdan nefret eder:)

doğum günün pardon yirmi dokuzuncu yaşgünün... o da değildi sanırım hogatham @Çiğdem- in neyini kutluyorduk biz @kerem :) hatırlasam şıp diye kutlayacağım:)

@Çiğdem- :Dher ne kadar etiketime dönmesende ben seni tebrik etmeden geçmiyim dedim
nice mesajlara diliyorum neşen hiç bitmesin güzel yüzün solmasın inşAllah Çiğdem nice mesajlara:D

Mustafa sandalın çıkış şarkısını armağan ediyorum :D
Aaa hangi etiket ayoll itiraf konusu diyorsan o konuya girmedim görmedim şeyi nasıl okuyayım cnm :A :A :A

Ben konuklar için bakıyordum itiraf kısımlarını okumuyordum başlığa konuk yazılmamış konuya hiç girmedim yazılarınları hiç merak etmiyorum yine o ona bu şuna laf etmiştir gerginlik beim yapıma gelmiyor :A Konuk yoksa konuya girmeyede gerek yok :A

Tşşk ederim :bhr: