Dizi bu zaman atlatırlar her halde. Bölümü izleyelim yani 3. günden yatağa girecek değiller yaa.Hayır yeni bir kız bulma falan saçma olmuş daha kız yeni öldü.
Dizi bu zaman atlatırlar her halde. Bölümü izleyelim yani 3. günden yatağa girecek değiller yaa.Hayır yeni bir kız bulma falan saçma olmuş daha kız yeni öldü.
O da olur.Dizi bu zaman atlatırlar her halde. Bölümü izleyelim yani 3. günden yatağa girecek değiller yaa.Bence acısını dindirien sevilecek bir karakteri diziye sokmaları çok iyi. bambaşka bir dizi başlıyor gibi.
Şer ittifakın İmamı ne işin var bu konuda.Yastayzı zaten.
O haberi yalanladı Mia.O da olur.Hadi bakalım Emirin Yolu gibi olacak yani.
Zaten adam da ayrılacakmış diziden.http://www.milliyet.com.tr/kocamin-ailesi-nde-ayrilik-mi-magazin-1947680/
Neyse bu konuyu daha fazla coşturmak istemiyorum antiliğimi "Loo"muzdan yaparım artık.Elbet olacak sen kalibin ferah tut.
O haberi yalanladı Mia.Emirin yolu gibi değilde yani kadrodan sadece Yonca eksiliyor ama orada Sadece Emir kalıyordu.
Neyse bu konuyu daha fazla coşturmak istemiyorum antiliğimi "Loo"muzdan yaparım artık.
Hemen unutmuşlar maşallahBölüm fragmanını izlemiştir zaten herkes ama paylaşalım yinede konuda.
@Harunnn60 @-potterhead- @cookies @ozgur2113 @Billy Kane @gözlemci @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @MelankoliK @Forumdash
Yarıda bırakıp giden oyuncuya yas mı tutacaklarDaha bu hafta öldü hemen unutmuşlar galiba.
Ben dizi için söylüyorum, mesela Allah korusun senin sevdiğin birine bir şey olsa yakınların hemen başka birini mi bulurdu git onla sevgili ol diye? Saçma olmuş.Hemen unutmuşlar maşallah
Yarıda bırakıp giden oyuncuya yas mı tutacaklariyi olmuş daha dram dan içim şişti
Şöyle Zaman Aşımı yaşanacak zaten Hemen ertesi gün bulmazlarBen dizi için söylüyorum, mesela Allah korusun senin sevdiğin birine bir şey olsa yakınların hemen başka birini mi bulurdu git onla sevgili ol diye? Saçma olmuş.
Bende bir kac şey biliyorum ama yanlış dir diye demek istemiyorumSelen Seyven'in ayrılış nedenini bilenler varsa da yazabilirler mi?
-Gözlerinden Rahatsızmış Ameliat olacakmış.Bende bir kac şey biliyorum ama yanlış dir diye demek istemiyorum)
Umarım ciddi anlamda zaman aşımı gerçekleşir de dizi dilimden kurtulur yoksa çekeceği var.Şöyle Zaman Aşımı yaşanacak zaten Hemen ertesi gün bulmazlar
Senaryomuz hep mantıklı gitti bugüne kadar o yönden kalbin ferah olsun.Umarım ciddi anlamda zaman aşımı gerçekleşir de dizi dilimden kurtulur yoksa çekeceği var.
@sokak sanati iyi bilir dilime düşenin daha iflahı....
Yapimciyla anlasamamis diye duydumSelen Seyven'in ayrılış nedenini bilenler varsa da yazabilirler mi?
Evt bende onları duydum-Gözlerinden Rahatsızmış Ameliat olacakmış.
-Parasını Geç alıyomuşayrılmak istemiş
-Almanyada Yeni Bir Film yapacakmış
-Yeni Bir Dizi yapacakmış yapımcı fazla para vermiş
rivayetler bunlar
Her senaryo bir gün bozar.Senaryomuz hep mantıklı gitti bugüne kadar o yönden kalbin ferah olsun.
Star en bariz örneği.
Sen işte.Şokere öyle diyordu Sulina.
Her senaryo bir gün bozar.
Ona göre yani.
Sürprizlerle dolu bir dizi biliyorsun. bence o sıcaklık yine kalacak belli bir süre zaman atlayacak 3-4 hafta gibi düşünüyorum ben sonra Yeliz Yuvancı Show.Acaba haftaya ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?