Hayriye de sap kalacak zaten Yavuz bu bölümden sonra yok.Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım![]()
Hayriye de sap kalacak zaten Yavuz bu bölümden sonra yok.Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım![]()
Ne mana 😱 noliyi kiHayriye de sap kalacak zaten Yavuz bu bölümden sonra yok.![]()
Bir Songül bir SEN.Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım![]()
Bir şey olmuyor zaten konuk oyuncu yazıyordu işi kurup gidecek belli ki.Ne mana 😱 noliyi ki![]()
Kendin gibi kara boş ekran yollamışsın.
Bu cehalet 😱Kendin gibi kara boş ekran yollamışsın.![]()
@Zeyno görmesin![]()
İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
![]()
Bir şey olmuyor zaten konuk oyuncu yazıyordu işi kurup gidecek belli ki.![]()
Bnm açık sözlülük seviyesiAdındır senin.![]()
Hoşt olsa olsa aç gözlü olur senden.
Ne var Bnm sözüm / gözüm açık senin başka taraflarınHoşt olsa olsa aç gözlü olur senden.![]()
Alnım ak/açık benim bu da seni kudurtuyor tabi.Ne var Bnm sözüm / gözüm açık senin başka tarafların![]()
Evet tüm kırdığın cevizler yazıyor anlındaAlnım ak/açık benim bu da seni kudurtuyor tabi.![]()
Valla aynı sen 🤣
Benim alnımda sevaplarım yazar ancak.Evet tüm kırdığın cevizler yazıyor anlında![]()
Para yemek daha fazla nasip olmaz sanıyordum ama sürekli paçayı kurtarıp taşların üstüne yatmayı başardılar helal.Hayriyenin aşk başlamadan bitti![]()
Zenginliklerine kaldıkları yerden devam ederler umarım
Umarım kaptırmazlarPara yemek daha fazla nasip olmaz sanıyordum ama sürekli paçayı kurtarıp taşların üstüne yatmayı başardılar helal.![]()