Hayriye'ye uyuz olmaya başladım
Ne olduda zengin oldular
Kirli Sepeti 13. Bölüm 1. Fragmanı | Şu Dünyada Üç Gün Güzel Yaşayalım
Kuz her sene yayınlanan dünyanın en güzel 100 erkek listesinde Türkiye’den ilk sırada bu herif yer almış tiktaklar yoruma @serhatt @cookies @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.AdamKanalın gönderdiği yayın akışında haftaya bölüm var gözüküyor, yılbaşı özel bölümü gelir mi acaba?
Hakkı az bileKuz her sene yayınlanan dünyanın en güzel 100 erkek listesinde Türkiye’den ilk sırada bu herif yer almış tiktaklar yoruma @serhatt @cookies @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.Adam
Bana ne ?Kuz her sene yayınlanan dünyanın en güzel 100 erkek listesinde Türkiye’den ilk sırada bu herif yer almış tiktaklar yoruma @serhatt @cookies @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.Adam
Tamam iyi hoş da o kadar da değil.Kuz her sene yayınlanan dünyanın en güzel 100 erkek listesinde Türkiye’den ilk sırada bu herif yer almış tiktaklar yoruma @serhatt @cookies @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.Adam
Hakkı az bile
Bana ne ?
12.melun aradan çekil tam tiktaklar zıt fikirdeyken ayak altında dolanma 😂😂Tamam iyi hoş da o kadar da değil.
Kötülememiş ki @serhatt ahiretliğim iyi hoş ama abartılacak kadar değil demiş12.melun aradan çekil tam tiktaklar zıt fikirdeyken ayak altında dolanma 😂😂
Sana soracaktım ne yapıp ne edeceğimi yürü işine bak .12.melun aradan çekil tam tiktaklar zıt fikirdeyken ayak altında dolanma 😂😂
12.melun aradan çekil tam tiktaklar zıt fikirdeyken ayak altında dolanma 😂😂
O mercimek kadar aklıyla bizi birbirimize düşüreceğini sanıyor ama avucunu yalar.Kötülememiş ki @serhatt ahiretliğim iyi hoş ama abartılacak kadar değil demiş
Kötülememiş ki @serhatt ahiretliğim iyi hoş ama abartılacak kadar değil demiş
Heyatım saf mısın niye sizi birbirinize düşüreyim, edepsiz team olarak birlik olun ki bana daha çok malzeme çıksınO mercimek kadar aklıyla bizi birbirimize düşüreceğini sanıyor ama avucunu yalar.
Sana artık malzeme yok avucunu yalayacaksın ve bu forumdan defolacaksın.Heyatım saf mısın niye sizi birbirinize düşüreyim, edepsiz team olarak birlik olun ki bana daha çok malzeme çıksın
Sana artık malzeme yok avucunu yalayacaksın ve bu forumdan defolacaksın.
Aaaa seni de böyle postalayınca çenen açılmıştı bana karşı.
Kuz hep diyorum uyurken üstünü ört iyice diye sonra üşütüp hayal görüyonAaaa seni de böyle postalayınca çenen açılmıştı bana karşı.
O hayalleri gören sensin dadlum. Senin koca totonu örtecek şey bulunamadğından öyle oluyor zaar.Kuz hep diyorum uyurken üstünü ört iyice diye sonra üşütüp hayal görüyon
Kıskanma vücut alanımı sıska şey çat diye kırarım o kemikleriniO hayalleri gören sensin dadlum. Senin koca totonu örtecek şey bulunamadğından öyle oluyor zaar.
Sıkar o biraz.Kıskanma vücut alanımı sıska şey çat diye kırarım o kemiklerini