Ahahahajaja @Dosi paraları ben kapıp pikabın kasasında Yılmaz la kırışıyoruz.İlkkan kapsın da sonrasında da bana gelsin.
Ahahahajaja @Dosi paraları ben kapıp pikabın kasasında Yılmaz la kırışıyoruz.İlkkan kapsın da sonrasında da bana gelsin.
Avucunu yala ayol.Ahahahajaja @Dosi paraları ben kapıp pikabın kasasında Yılmaz la kırışıyoruz.
@xemrexxx yalasın.Avucunu yala ayol.
Fanteziye bak ben yalamam sen emcüklersin.Birbirinizin kulağını yalayın siz
Musalla taşı yalatçam ben sana yakında.Birbirinizin kulağını yalayın siz
Fanteziye bak ben yalamam sen emcüklersin.
Musalla taşı yalatçam ben sana yakında.
@Angelica teyzem parayı bulunca @Dosi ve @Zeyno yu da unutmamış vefalı kadınHayriye : Zengin olsan ne yaparsın ?
Songül : Koltukların yüzünü değiştiririm.
Hayriye : Daha büyük bir hayal kurmaya çalışsan ?
Songül : Koltukların yenisini alacağım.
Hayriye : Ben bu kadın zaruretten fukara sanıyordum meğer vizyonsuzmuş
Efsun'dan sonra Hayriye'de olduğu gibi, deli dolu. Beybisi
Aa ne ara aldım ayol 🤣Aman nerde en son parayı bulduğunda gidip ahır aldıydı bu teyzen @Angelica böğrüne oturan öküzleri beslemek için
Aa ne ara aldım ayol 🤣
Kız bunlar parkta seviniyor zengin olduk diye safoz larAman nerde en son parayı bulduğunda gidip ahır aldıydı bu teyzen @Angelica böğrüne oturan öküzleri beslemek için
O da birşey mi en büyük hayali koltukların yüzünü değiştirmek koltuk almakKız bunlar parkta seviniyor zengin olduk diye safoz lar
Adam köpek pisliği temizliyor umarım bunların evini satın alırlar hayal çıkmazO da birşey mi en büyük hayali koltukların yüzünü değiştirmek koltuk almak
Evet koptum ona umarım alırlarAdam köpek pisliği temizliyor umarım bunların evini satın alırlar hayal çıkmaz
Canan Teyzoşa noldu 😱Evet koptum ona umarım alırlar
Yeni oyuncular gelmiş Esma sultanın ahretliği kıymet dahil olmuşBayılmış 😱