Ahahahajaja @Dosi paraları ben kapıp pikabın kasasında Yılmaz la kırışıyoruz.İlkkan kapsın da sonrasında da bana gelsin.![]()
Ahahahajaja @Dosi paraları ben kapıp pikabın kasasında Yılmaz la kırışıyoruz.İlkkan kapsın da sonrasında da bana gelsin.![]()
Avucunu yala ayol.Ahahahajaja @Dosi paraları ben kapıp pikabın kasasında Yılmaz la kırışıyoruz.![]()
Fanteziye bak ben yalamam sen emcüklersin.Birbirinizin kulağını yalayın siz![]()
Musalla taşı yalatçam ben sana yakında.Birbirinizin kulağını yalayın siz![]()
Fanteziye bak ben yalamam sen emcüklersin.![]()
Musalla taşı yalatçam ben sana yakında.![]()
@Angelica teyzem parayı bulunca @Dosi ve @Zeyno yu da unutmamış vefalı kadınHayriye : Zengin olsan ne yaparsın ?
Songül : Koltukların yüzünü değiştiririm.
Hayriye : Daha büyük bir hayal kurmaya çalışsan ?
Songül : Koltukların yenisini alacağım.
Hayriye : Ben bu kadın zaruretten fukara sanıyordum meğer vizyonsuzmuş
Efsun'dan sonra Hayriye'de olduğu gibi, deli dolu. Beybisi![]()
Aa ne ara aldım ayol 🤣Aman nerde en son parayı bulduğunda gidip ahır aldıydı bu teyzen @Angelica böğrüne oturan öküzleri beslemek için![]()
![]()
Aa ne ara aldım ayol 🤣
Kız bunlar parkta seviniyor zengin olduk diye safoz larAman nerde en son parayı bulduğunda gidip ahır aldıydı bu teyzen @Angelica böğrüne oturan öküzleri beslemek için![]()
![]()
O da birşey mi en büyük hayali koltukların yüzünü değiştirmek koltuk almakKız bunlar parkta seviniyor zengin olduk diye safoz lar![]()
Adam köpek pisliği temizliyor umarım bunların evini satın alırlar hayal çıkmazO da birşey mi en büyük hayali koltukların yüzünü değiştirmek koltuk almak![]()
Evet koptum onaAdam köpek pisliği temizliyor umarım bunların evini satın alırlar hayal çıkmaz![]()
Canan Teyzoşa noldu 😱Evet koptum onaumarım alırlar
![]()
Yeni oyuncular gelmiş Esma sultanın ahretliği kıymet dahil olmuşBayılmış 😱