Kesin kesin
Sizin ünide mi?Bunun modeli bir arkadaş vardı ünide millete şaka diye diye mıncıklardı sporcuları bu da öyle bence![]()
ivetSizin ünide mi?
Ben onun tehlikesi olurum
Bisex olabilir bence demiştim şu cevabı vermiştin ve boxerlı bi poz vermişti gay pozu o demiştin 😱Heterodur o düz.![]()
Evet yüksek ihtimal.![]()
Seni mıncıramadı diye fesatlıktan yemişin kendini öyle diyolarBunun modeli bir arkadaş vardı ünide millete şaka diye diye mıncıklardı sporcuları bu da öyle bence![]()
Taş mıydı?
Merakımdan her yolu deniyorum ama sen nasıl bisex diyebiliyorsun?Ben onun tehlikesi olurum![]()
Bisex olabilir bence demiştim şu cevabı vermiştin ve boxerlı bi poz vermişti gay pozu o demiştin 😱👇🏻
Seni mıncıramadı diye fesatlıktan yemişin kendini öyle diyolar![]()
ivetTaş mıydı?![]()
Ben onun tehlikesi olurum![]()
Bisex olabilir bence demiştim şu cevabı vermiştin ve boxerlı bi poz vermişti gay pozu o demiştin 😱👇🏻
Seni mıncıramadı diye fesatlıktan yemişin kendini öyle diyolar![]()
Kız adı sanı ne??ivetşimdi anadolu adliyesinde çalışıyor arada 1-2 suç işle görürsün
![]()
Kız sevgilisi vardı ahiretliğim (Her ne kadar dizi aşkı olsa da) nedense bana o hissiyatı veriyor SerkayTaş mıydı?
------
Merakımdan her yolu deniyorum ama sen nasıl bisex diyebiliyorsun?![]()
o riske girememKız adı sanı ne??
Neyse ben bulurum.o riske giremem
neyse bölüm başladı hayriye bacımın kalbi paramparça![]()
Platonik mi?Olması gerekmiyor biseksüellik var panseksüel var var da var![]()
Heterodur o düz.![]()
Popoyu mu? İyi Avuçlar mıydı?Bunun modeli bir arkadaş vardı ünide millete şaka diye diye mıncıklardı sporcuları bu da öyle bence![]()
Taş mıydı?
------
Merakımdan her yolu deniyorum ama sen nasıl bisex diyebiliyorsun?![]()
Kartal’da mı kaçıncı katta?ivetşimdi anadolu adliyesinde çalışıyor arada 1-2 suç işle görürsün
![]()
Kaptırır o parayı bunlarSongül Queen zengin oldu.![]()
İlkkan kapsın da sonrasında da bana gelsin.Kaptırır o parayı bunlar![]()
En son kaptırdığı öldü ilkkanınİlkkan kapsın da sonrasında da bana gelsin.![]()
İlk elin günahı olmaz.En son kaptırdığı öldü ilkkanın![]()
Sen 120.elsin ama o ka kullanıldınİlk elin günahı olmaz.![]()
Hadi oradan 0 km acentayım ben.Sen 120.elsin ama o ka kullanıldın![]()