Hayriye de sap kalacak zaten Yavuz bu bölümden sonra yok.Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım
Hayriye de sap kalacak zaten Yavuz bu bölümden sonra yok.Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım
Ne mana 😱 noliyi kiHayriye de sap kalacak zaten Yavuz bu bölümden sonra yok.
Bir Songül bir SEN.Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım
Bir şey olmuyor zaten konuk oyuncu yazıyordu işi kurup gidecek belli ki.Ne mana 😱 noliyi ki
Kendin gibi kara boş ekran yollamışsın.
Bu cehalet 😱Kendin gibi kara boş ekran yollamışsın.
@Zeyno görmesin
İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
Bazen Medine olmak istersin @serhatt
Bir şey olmuyor zaten konuk oyuncu yazıyordu işi kurup gidecek belli ki.
Bnm açık sözlülük seviyesi @ozmoturk @offensive @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @batuhankaralarAdındır senin.
Hoşt olsa olsa aç gözlü olur senden.
Ne var Bnm sözüm / gözüm açık senin başka taraflarınHoşt olsa olsa aç gözlü olur senden.
Alnım ak/açık benim bu da seni kudurtuyor tabi.Ne var Bnm sözüm / gözüm açık senin başka tarafların
Evet tüm kırdığın cevizler yazıyor anlındaAlnım ak/açık benim bu da seni kudurtuyor tabi.
Valla aynı sen 🤣
Benim alnımda sevaplarım yazar ancak.Evet tüm kırdığın cevizler yazıyor anlında
Para yemek daha fazla nasip olmaz sanıyordum ama sürekli paçayı kurtarıp taşların üstüne yatmayı başardılar helal.Hayriyenin aşk başlamadan bitti
Zenginliklerine kaldıkları yerden devam ederler umarım
Umarım kaptırmazlarPara yemek daha fazla nasip olmaz sanıyordum ama sürekli paçayı kurtarıp taşların üstüne yatmayı başardılar helal.