Songül ablam
Songül ablam
Ne olduda zengin oldular
Kirli Sepeti 13. Bölüm 1. Fragmanı | Şu Dünyada Üç Gün Güzel Yaşayalım
Kanalın gönderdiği yayın akışında haftaya bölüm var gözüküyor, yılbaşı özel bölümü gelir mi acaba?
Hakkı az bile
Bana ne ?
Tamam iyi hoş da o kadar da değil.
Aaaa yelloza bak oğlana yapışmış 😱
Çalı süpürgesi!!! Oğlan da bunun neyine yüz veriyorsa!!
Dimi dimi resmen Zeyno beni yolsun diyor 🤣İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
@Zeyno görmesin
Çalı süpürgesi!!! Oğlan da bunun neyine yüz veriyorsa!!
aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturkİyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
Bazen Medine olmak istersin @serhattaaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Biz de yorum yapmışız etiket veya alıntı yapsana melun. Neyse ki buradan önce görmüştüm.aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
ıyyy profilinde farahı görünce içimden gelmediBiz de yorum yapmışız etiket veya alıntı yapsana melun. Neyse ki buradan önce görmüştüm.
aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Anlar ne olduğunu basar tekmeyi Murat'ım.Bazen Medine olmak istersin @serhatt
Helal Medine ye🤣aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Benim şapşik Medine ye aşık olmuşaaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Sonunda keko olmayan birisini sevebildinBenim şapşik Medine ye aşık olmuş
Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım