bence çokhoş olmuş ailece izledik babam bile izledi ahahy normalde bakmaz ama hatrıma baktı işte 🙂Dün bi kismini izliyodum simdide tamamini izliyorum super
bence çokhoş olmuş ailece izledik babam bile izledi ahahy normalde bakmaz ama hatrıma baktı işte 🙂Dün bi kismini izliyodum simdide tamamini izliyorum super
Benim babamla annemde izledi kiraz mevsiminide izliyolar zatenbence çokhoş olmuş ailece izledik babam bile izledi ahahy normalde bakmaz ama hatrıma baktı işte 🙂
14 şubat özel bölüm sanırım"2. FRAGMAN"
@SelinÇ @Harunnn60 @ozgur2113 @Reytinger @cookies @gözlemci
@SelinÇ bak sana özel fragman hazırlamışlar. 😛
Bakalım artık diziyi eleştirmeyecem setine gittiğimde söyledim baya insan toplandı evet senaryoda hatalar var dedi Ayşegül hanımada söyledim o da biz oynuyoruz yazanlara söyleyin dedi aman kalsın ne halleri varsa görsünler ))) Yinede ilk fragman iyi gibiydiaynen.
doğru demiş kadın. twitterda senariste sürekli tepki koyuyorum ama görmek istediği mesajlara cevap veriyor.Bakalım artık diziyi eleştirmeyecem setine gittiğimde söyledim baya insan toplandı evet senaryoda hatalar var dedi Ayşegül hanımada söyledim o da biz oynuyoruz yazanlara söyleyin dedi aman kalsın ne halleri varsa görsünler ))) Yinede ilk fragman iyi gibiydi
O zaman dedikleri tek şey var eleştireceksen izleme diyorlar ))) İzleyceksende eleştirme ))doğru demiş kadın. twitterda senariste sürekli tepki koyuyorum ama görmek istediği mesajlara cevap veriyor.
ben hergün eleştirmeye devam edicem eminim sinirleniyordur. dağhan fanlarıda sürekli tepki koyuyor onlarada destek veriyorum.O zaman dedikleri tek şey var eleştireceksen izleme diyorlar ))) İzleyceksende eleştirme ))
Ben bıktım ya gerçi artık kafamı kaşıyacak vaktim bile yok ))) Ayşegül hanım bile yani öykünün annesi bile diyor ben izlemiyorum diye açık yani izleseler onlarda eleştiricekler )))ben hergün eleştirmeye devam edicem eminim sinirleniyordur. dağhan fanlarıda sürekli tepki koyuyor onlarada destek veriyorum.
engellemiş makbuş.O zaman dedikleri tek şey var eleştireceksen izleme diyorlar ))) İzleyceksende eleştirme ))
En sonunda onuda yaptırttın demek helal sana vallaengellemiş makbuş.
Allahım ya süper [emoji33]"2. FRAGMAN"
@SelinÇ @Harunnn60 @ozgur2113 @Reytinger @cookies @gözlemci
@SelinÇ bak sana özel fragman hazırlamışlar. [emoji14]
Bu fragman en iyisiydi sanırım ekisi gibi komik ve güzel bölümler bizi bekliyor )))