Bişey sorucam aga. Senaristler seni hala engellemedimi? Çok fazla eleştiri yapıyorsun, sakinlikle karşılıyorlarsa helal olsun. Bergüzar Korel beni engellemişte.nazar değmesin son iki bölüm çok iyi gidiyor. acayip keyif aldım. ilker müthişti. bebek mamasını yapamadı adamınkini aldı birde benimki çok iyi olmuş diyor. burcu emre sahneside çok çok iyiydi. mete için ise onu bu hale getiren senaristler utansın diyorum.
mete olayına takıldım onu eleştiriyorum birtek. görmüyor heralde şu ana kadar birşey yapmadı.Bişey sorucam aga. Senaristler seni hala engellemedimi? Çok fazla eleştiri yapıyorsun, sakinlikle karşılıyorlarsa helal olsun. Bergüzar Korel beni engellemişte.
Babasının öldüğü açıklanmış daha önce yanılmıyorsam şimdi çıkıp gelmesine yanıt arıyorsun ama Makbule hanım görmemezlikten geliyor.mete olayına takıldım onu eleştiriyorum birtek. görmüyor heralde şu ana kadar birşey yapmadı.
yok o ayaz'ın babası. onda sorun yok ama aynı olay öykü'de oldu yani babası terk etmişti küçükken çıkıp gelmişti aynısı yine işlenince sinirlendim. mete'de adamın dibiydi şimdi ayaz'la düşman oldular önceki senaristler diziyi nasıl aldılarsa o şekilde devam ettirde makbule çok değiştirdi herşeyi sıkıntı burda.Babasının öldüğü açıklanmış daha önce yanılmıyorsam şimdi çıkıp gelmesine yanıt arıyorsun ama Makbule hanım görmemezlikten geliyor.
Dizide senaro tıkanınca yeni konu ve hikayeler eklemeye çalışıyorlar zannımca.yok o ayaz'ın babası. onda sorun yok ama aynı olay öykü'de oldu yani babası terk etmişti küçükken çıkıp gelmişti aynısı yine işlenince sinirlendim. mete'de adamın dibiydi şimdi ayaz'la düşman oldular önceki senaristler diziyi nasıl aldılarsa o şekilde devam ettirde makbule çok değiştirdi herşeyi sıkıntı burda.
aaaaaaa canım hani beraber gidicektik seninle ee yuh yanii 🙂 Ayazımm ordamıydıDizinin oyuncuları çok havalı ve çok despotlar fotoğraf çekilmek için
niyetsizler
Ayazın babası -Öykünün annesi ve odası
Ekli dosyayı görüntüle 43236 Ekli dosyayı görüntüle 43237 Ekli dosyayı görüntüle 43238
hacı bu bir aşk hikayesi'nin de senaristiydi romantik sahneleri mükemmel yazıyor kadın ama bir aşk hikayesi'nde ki sahnelerle hemen hemen aynısını yapıyor burda. şimdi twitterda eleştircem yine.
aaaaaaa canım hani beraber gidicektik seninle ee yuh yanii 🙂 Ayazımm ordamıydı
şeymacım çok şeytan yaa ayazımm ve öykücüm çok iyiydiler çook sevdim bu bölümü herşey istediğim gibi gitti 🙂
Bir Aşk Hikayesi'ni de izlediğim için söylüyorum romantik sahneleri çok güzel yazıyor senarist.hacı bu bir aşk hikayesi'nin de senaristiydi romantik sahneleri mükemmel yazıyor kadın ama bir aşk hikayesi'nde ki sahnelerle hemen hemen aynısını yapıyor burda. şimdi twitterda eleştircem yine.
kiraz mevsimi'ni bize sevdiren bunlar değildi çünkü aslı zengin ve gökhan horzum'du. bunlar hazıra kondu.Bir Aşk Hikayesi'ni de izlediğim için söylüyorum romantik sahneleri çok güzel yazıyor senarist.
Yanız anlamadığım Kiraz Mevisimi'nin reytingleri çok yüksekken bu rakamlara niye BAH ulaşamadı?
onu izlemedim canım sanırım başrollerle alakalı bir durum kiraz mevsiminin komediyanıda var bu yüzdende olabilir 🙂Bir Aşk Hikayesi'ni de izlediğim için söylüyorum romantik sahneleri çok güzel yazıyor senarist.
Yanız anlamadığım Kiraz Mevisimi'nin reytingleri çok yüksekken bu rakamlara niye BAH ulaşamadı?
Yalnız haftaya 14 Şubat sevgililer günü bomba bölüm olacağa benziyor.onu izlemedim canım sanırım başrollerle alakalı bir durum kiraz mevsiminin komediyanıda var bu yüzdende olabilir 🙂
aaa evet ayazımm öyküsüne iyi birşey hazırlar ayy burada acaba ben ne almalıyım unutuyordum cenk bana ne alır acaba 🙂Yalnız haftaya 14 Şubat sevgililer günü bomba bölüm olacağa benziyor.
hayırdır hacı sende mi izlemeye başladın?Yalnız haftaya 14 Şubat sevgililer günü bomba bölüm olacağa benziyor.
Hacı ara ara bakıyordum. Kızım Nerede ve Mecezir'den Öykü'yü tanıyıp beğeniyordum zaten. Birde Cumartesi akşamları izleyecek bişey yok.hayırdır hacı sende mi izlemeye başladın?
Bu kız çok güzel gerçekten bu kızı alan yaşadı