Hani bir daha ugramayacaktin bu konuya ?Adetaa Bizim forumu yazmış köşe yazarı))))
http://m.yenisafak.com/yazarlar/semakarabiyik/yalan-mevsimi-2007740
Hani bir daha ugramayacaktin bu konuya ?Adetaa Bizim forumu yazmış köşe yazarı))))
Basta belirtecektim ama unutyum Haklisin zaten dizi ile yorum yapmadım köşe yazarı seni yazmış bilgilendireyim dedim)))Hani bir daha ugramayacaktin bu konuya ?
aaa burayımı yazmış nasıl yani 🙂Adetaa Bizim forumu yazmış köşe yazarı))))
İsim vermemiş tabi başka forumu da yazmış olabilir. Ama bizim konuştuğumuz şeyleri köşesine taşımış.aaa burayımı yazmış nasıl yani 🙂
ayy sizdemi bunları konuşuyordunuz 🙂 haklı olduğu kısımlar var tabiiİsim vermemiş tabi başka forumu da yazmış olabilir. Ama bizim konuştuğumuz şeyleri köşesine taşımış.
Ben dizideki mantıksızlari yazıyorum @Harunnn60 bende görüyorum ne var deyip deli gibi izleme devam ediyordu hatta artik yazmayın diyordu)))ayy sizdemi bunları konuşuyordunuz 🙂 haklı olduğu kısımlar var tabii
Ben üstüme alınmadım yarası olan gocunur 😉Basta belirtecektim ama unutyum Haklisin zaten dizi ile yorum yapmadım köşe yazarı seni yazmış bilgilendireyim dedim)))
Beyazsoy ben bu diziyi ciddi izlemiyorum kafam dağılsin diye izliyorum bende birçok hatayi gördüm ama sonuçta bu bir dizi yani izle geç boşver kafanı yorma amma uzattın yaBen dizideki mantıksızlari yazıyorum @Harunnn60 bende görüyorum ne var deyip deli gibi izleme devam ediyordu hatta artik yazmayın diyordu)))
ayy canım onane bakıyon dizide tonlarca hata var ama takan kim ahahy aaa bence hataları yazalım ama takmıyorum bende cidden 🙂 harunda biliyormuş farkındaymışBen dizideki mantıksızlari yazıyorum @Harunnn60 bende görüyorum ne var deyip deli gibi izleme devam ediyordu hatta artik yazmayın diyordu)))
Hatalarin bende farkindayim ama izleyince sarıyor cumartesi günü kafa dağıtmak icin birebirayy canım onane bakıyon dizide tonlarca hata var ama takan kim ahahy aaa bence hataları yazalım ama takmıyorum bende cidden 🙂 harunda biliyormuş farkındaymış
ayy canım onane bakıyon dizide tonlarca hata var ama takan kim ahahy aaa bence hataları yazalım ama takmıyorum bende cidden 🙂 harunda biliyormuş farkındaymış
Yazar deginmemis hatta anlayamamis ben anlatayım bu hatalara rağmen izleyicinin izlenmesinin nedeni @Harunnn60 da söyledim gibi öykü ve ayaZin super uyumu . seyirci bu aşk için izliyor yoksa başka ikili olsa asla izlemezHatalarin bende farkindayim ama izleyince sarıyor cumartesi günü kafa dağıtmak icin birebir
şu mektup olayı biraz benim canımı sıktı ama biraz toparladılarayaz ve öykü'nün kavuşması. 31. bl son sahnesi. belki yine izlemek isteyenler için paylaşıyorum çok iyiydi çünkü.
@Harunnn60 @ozgur2113 @Reytinger @gözlemci @SelinÇ
olaylar basit gelişiyor ama romantik komedilerde abartı olabilir sonuçta gerçek hayatla karşılaştırıp izlememek lazım keyfine bak eleştirenleri görme.şu mektup olayı biraz benim canımı sıktı ama biraz toparladılar
Çok güzel bir sahneydi. Bu hafta daha iyi olacak herhalde bakalım Kosif sevgililer gününe özel napmış.ayaz ve öykü'nün kavuşması. 31. bl son sahnesi. belki yine izlemek isteyenler için paylaşıyorum çok iyiydi çünkü.
ayy ama bazı hatalar çok itici yaa diziyi kim yazıyor buaradaHatalarin bende farkindayim ama izleyince sarıyor cumartesi günü kafa dağıtmak icin birebir
aaa haklısın canım ayazımmm ve öykücüm çok iyi uyum içerisindeler doğru söylüyorsun ben bile ayazz için bakıyorum 🙂Yazar deginmemis hatta anlayamamis ben anlatayım bu hatalara rağmen izleyicinin izlenmesinin nedeni @Harunnn60 da söyledim gibi öykü ve ayaZin super uyumu . seyirci bu aşk için izliyor yoksa başka ikili olsa asla izlemez
yaa ben birşey soracağım 🙂 öykünün boyu kısaldımı ne önceden ayazımmma denk geliyordu hemen hemen demekki platform topuk giyiyorayaz ve öykü'nün kavuşması. 31. bl son sahnesi. belki yine izlemek isteyenler için paylaşıyorum çok iyiydi çünkü.
Diziyi şu sıralar gunahkari ve bir aşk hikayesini yazan makbule kosif yaziyor kalemini hiç begenmem kendisininayy ama bazı hatalar çok itici yaa diziyi kim yazıyor buarada
aaa haklısın canım ayazımmm ve öykücüm çok iyi uyum içerisindeler doğru söylüyorsun ben bile ayazz için bakıyorum 🙂
yaa ben birşey soracağım 🙂 öykünün boyu kısaldımı ne önceden ayazımmma denk geliyordu hemen hemen demekki platform topuk giyiyor
romantik sahnelerde başarılı ama 🙂 bugün aşk yeniden var oda süreçfilmin yeni bir ayaz öykü çıkarmı acaba 🙂Diziyi şu sıralar gunahkari ve bir aşk hikayesini yazan makbule kosif yaziyor kalemini hiç begenmem kendisinin
Sanmam ben ama bakıp görmek lazimromantik sahnelerde başarılı ama 🙂 bugün aşk yeniden var oda süreçfilmin yeni bir ayaz öykü çıkarmı acaba 🙂
ayyy tekilemeyle harikaydı 🙂 izledinmi canımSanmam ben ama bakıp görmek lazim
Dün bi kismini izliyodum simdide tamamini izliyorum superayyy tekilemeyle harikaydı 🙂 izledinmi canım