Şeytan yapacağını yaptı yine harbi şeytan
Şeytan yapacağını yaptı yine harbi şeytan
30. bölümden itibaren baya düzelme var iyi gidiyorlar yalnız şu bölümleri engin elgün yazsa acaba neler olurdu neler izlerdik çok merak ediyorum daha iyisini izlerdik o kesinde.Şeytan yapacağını yaptı yine harbi şeytan
O kim ilk senarist mi? Makbule Kosif uyarıları dikkate almış 2 bölümdür dizinin maşallahı var30. bölümden itibaren baya düzelme var iyi gidiyorlar yalnız şu bölümleri engin elgün yazsa acaba neler olurdu neler izlerdik çok merak ediyorum daha iyisini izlerdik o kesinde.
22 - 25. bölümleri yazan senarist. replikler espriler falan çok sağlamdı.O kim ilk senarist mi? Makbule Kosif uyarıları dikkate almış 2 bölümdür dizinin maşallahı var
Birara ciddi hatalar yapıyorlardı tamam hadi senaryo güldürmüyor ama saçmalamadan devame tsin onada razıyız bu hafta öykü-ayaz üzerinden gitme yerine genele yaymışlar konu çok iyiydi.22 - 25. bölümleri yazan senarist. replikler espriler falan çok sağlamdı.
tek sıkıntı öykü burcu sahnelerinin olmaması oda olsa tam olucak ilk bölümlerdeki gibi.Birara ciddi hatalar yapıyorlardı tamam hadi senaryo güldürmüyor ama saçmalamadan devame tsin onada razıyız bu hafta öykü-ayaz üzerinden gitme yerine genele yaymışlar konu çok iyiydi.
Aynen Öykü-Burcu sahneleri artmalı ve şu şeytan şeymanın rolüdetek sıkıntı öykü burcu sahnelerinin olmaması oda olsa tam olucak ilk bölümlerdeki gibi.
ilk bölümler demişken aklıma birşey takıldı. burcu öykü üniye gidiyorlardı ne oldu o?Aynen Öykü-Burcu sahneleri artmalı ve şu şeytan şeymanın rolüde
Mezun oldular haberin yok mu Dizinin başları neydi Ayaz ,öyküyü kaçırmıştı sınıftan falan ne iyi bölümlerdiilk bölümler demişken aklıma birşey takıldı. burcu öykü üniye gidiyorlardı ne oldu o?
he tamam hatırladım hatta kep töreni olmamış ayaz yine her zamanki kahramanlığını yapıp tören hazırlamıştı.Mezun oldular haberin yok mu Dizinin başları neydi Ayaz ,öyküyü kaçırmıştı sınıftan falan ne iyi bölümlerdi
Şakamısın o kep töreni lise içindi bunlar anlayacağın mezun falan olmadılar öylesine dedim ,dizide senarist değişiyor aslında hoş karşılamak lazım ben mesaj attım makbuleye bana diziyi izlemiyordum senaristliğini yaptım sizin gibi dikkatli izleyiciler yokmu demişhe tamam hatırladım hatta kep töreni olmamış ayaz yine her zamanki kahramanlığını yapıp tören hazırlamıştı.
evet benimde birden o bölümler geldi aklıma ondan sordum.
Bunlar da bir türlü evlenemedi.
Bu okonu geçen hafta ZKFO da vardı ))) orda çok iyiydi buradada iyi olacaktır ama kopya gibi olmuş )))
Tamamını izlemedim, dışarıdaydım ama izlediğim yerler çok iyiydi. Ayaz'ın sarhoş halleri, Öykü'nün evinin önündeki sahneler çok iyiydi. Sonunu bilmiyorum ama twitterdan gördüğüm kadarıyla baya kötü bitmiş noldu?nasıldı bölüm @ozgur2113 ?