Bende bıraktım ama yazın izleyeceğimbıraktım diziyi haberin olsun. @Harunnn60
bıraktım diziyi haberin olsun. @Harunnn60
Siz ikiniz bir ben olamadınız ben eleştirsem de yerden yere vursam da izliyorum ,belki bende bırakırım ama bu bölümler güzel gidiyor.Bende bıraktım ama yazın izleyeceğim
En büyük nedeni survivordır dimi
evet oda etkiledi ama bölümler daha fazla tetikledi bırakmamı. geçen bölüm fiyaskoydu ya bu kadar amatör olamaz yani.Bende bıraktım ama yazın izleyeceğim
En büyük nedeni survivordır dimi
Sen survivor izlesen bırakırdin kesinSiz ikiniz bir ben olamadınız ben eleştirsem de yerden yere vursam da izliyorum ,belki bende bırakırım ama bu bölümler güzel gidiyor.
Hmm anladım sağlık olsun bende bayadir izlemiyorum diziyi zaten :/evet oda etkiledi ama bölümler daha fazla tetikledi bırakmamı. geçen bölüm fiyaskoydu ya bu kadar amatör olamaz yani.
survivor olmasa bir şekilde izlerdim belki. 🙂Siz ikiniz bir ben olamadınız ben eleştirsem de yerden yere vursam da izliyorum ,belki bende bırakırım ama bu bölümler güzel gidiyor.
Sen survivor izlesen bırakırdin kesin
Hmm anladım sağlık olsun bende bayadir izlemiyorum diziyi zaten :/
Bende onu izleyemiyorum nedense belki de 4 günümü ona ayırmak istemediğimdendir dizilerim bile bana fazla , okul vizelerinde çakılcam, sonra bide survivor izlesem halim nice olurdu.survivor olmasa bir şekilde izlerdim belki. 🙂
aynen çok güzel olmuş öykü şimdi yeni senaristin yazdığı bölüm hangisiöykü aşırı güzelleşmiş. sesi de mükemmelmiş bu arada. @Harunnn60 @gözlemci @SelinÇ
makbule ve ekibinin yazdığı son bölümden bir kare;
buda yeni senaristlerin yazdığı ilk bölüm fragmanı;
açıkcası çok fark etmiş senarist değişikliği. gerçekten abartmıyorum, resmen kalite kokuyor. makbule ve ekibinin yazdığı bölümler romantik komedi değil absürd komediydi. ben fragmanı çok beğendim 40. bölüm itibariyle yeniden başlıyorum.
40. bölüm. fragmandaki bölümü yeni senaristler yazmış.aynen çok güzel olmuş öykü şimdi yeni senaristin yazdığı bölüm hangisi
O zaman senin için iyi oldu bu değişiklik.öykü aşırı güzelleşmiş. sesi de mükemmelmiş bu arada. @Harunnn60 @gözlemci @SelinÇ
makbule ve ekibinin yazdığı son bölümden bir kare;
buda yeni senaristlerin yazdığı ilk bölüm fragmanı;
açıkcası çok fark etmiş senarist değişikliği. gerçekten abartmıyorum, resmen kalite kokuyor. makbule ve ekibinin yazdığı bölümler romantik komedi değil absürd komediydi. ben fragmanı çok beğendim 40. bölüm itibariyle yeniden başlıyorum.
Ama millet kafayı aşk ile bozmuş bir kere.Bence son 3 bölümdür süper gidiyordu Ayazın halası bence efsaneydi harika üstüydü
Hiç gerek yoktu aşka maşka bence abartılı oluyor o zaman En iyisi absürt komedi ha romantik komedide bi nebzede en iyisi sırf komediAma millet kafayı aşk ile bozmuş bir kere.
Fanlar da senin gibi düşünseydi keşke.Hiç gerek yoktu aşka maşka bence abartılı oluyor o zaman En iyisi absürt komedi ha romantik komedide bi nebzede en iyisi sırf komedi