NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

diziyi eleştirme noktasına gelmemin nedeni ayaz öykü sahneleri artık cıvıklaştı ergenler twitterda bayılıyorlar böyle çocuksu sahnelere ona göre yazıyorlar ama bize hakaret ediyorlar resmen.
benim senaryo hakkında önerim şöyle; bu sezon boyunca ayaz ile öykü berabarliklerini sürdürmeliydiler aralarında romantik - dram - komedi olmalı ama ikinci şahıs olmamalıydı. mete şeyma ve rıza üçlüsü olmalıydı rıza bunların ortağıydı zaten ordan çok iyi aksiyon çıkardı. burcu emre ikiliside yine gelgitler yaşamalıydı bu sezon boyunca. 2. sezonda ise şimdiki olaylara değinmeliydiler. mete öykü ayaz üçlüsü. burcu şeyma emre üçlüsü falan.

2. Sezon olmaz bence

Bu bölümü ben sevmedim yalan soylemeyeyim şimdi , o çocuk sahneleri sıktı beni yaşlı sahnelerde
o sahneler hariç güzel bölümdü diyebilirim
))
@gözlemci şimdilik bunları buldum

Hastane sahnesi dimi

Superdi
Aynen iyi sahneydi başkada birşey yoktu )))
Bana kalırsa her hafta birşey yapacaklardı işte bir hafta treekinge gidiceklerdi öykünün başına birşey gelecekti diğer hafta öykünün işiyle bir iş olacaktı birini takip etmeleri gerekecekti ayazla takip edeceklerdi ilk 10 bölüm gibi yazsınlar geisi boşş )))

Aa ikinci sezona ne koycaklarki

Evliliklerini falanmi
reytingler ne zaman 2'ye 3'e inerse o zaman biter ama bu sezonu çok rahat bu reytinglerle devam eder ikinci sezonu bilemem neler olur gençlik dizilerinde malzeme bol ama romantik komedide yok o yüzden 2. sezonda drama yönelirler gibi arada komiklikde olur.

Dizi bu tarz devam ederse sezon sonuna kadar ergenler diziyi terk eder tabi sıkılmazlarsa belkide sıkılmazlar onlar sevdiği için bu tür saçma sahneler var )) Eğer iyi bir tarza dönmez orta yaşlılar terk edicek diziyi )) ergenelrde tv de izleyemeyip netten izleyecek reytinglerde düşecek )))

Dizinin bitmesi imkansız ama reytingler dip yapabilir maaliyet 0 nede olsa )) 1 in altına düşmediği takdirde bitmez )))

bu arada haftaya yeni bir oyuncu dahil olacakmış.