Ben sizin eleştiri yaptığını görmeyi bırak hatırlayamıyorum bile )))Billy Kane baştan beri dizide bir hata yada yanlış birşey gördün mü eleştiriyordu gördüğüm kadarıyla
Ben sizin eleştiri yaptığını görmeyi bırak hatırlayamıyorum bile )))Billy Kane baştan beri dizide bir hata yada yanlış birşey gördün mü eleştiriyordu gördüğüm kadarıyla
Yok ben yapıyordum ben her zaman bir yanlış görsem söylerimBen sizin eleştiri yaptığını görmeyi bırak hatırlayamıyorum bile )))
Hadi hadi yemeyin beni)) Siz hep olumlu yönlerinden bahsediyorsunuz )) neyse konumuaz bu değil ,Yok ben yapıyordum ben her zaman bir yanlış görsem söylerim
Hastane sahnesi dimiHadi hadi yemeyin beni)) Siz hep olumlu yönlerinden bahsediyorsunuz )) neyse konumuaz bu değil ,
Öykünün sahnesi on numaraydı bu tür sahneler yazsalar dizi iyi olacakta işte...
diziyi eleştirme noktasına gelmemin nedeni ayaz öykü sahneleri artık cıvıklaştı ergenler twitterda bayılıyorlar böyle çocuksu sahnelere ona göre yazıyorlar ama bize hakaret ediyorlar resmen. benim senaryo hakkında önerim şöyle; bu sezon boyunca ayaz ile öykü berabarliklerini sürdürmeliydiler aralarında romantik - dram - komedi olmalı ama ikinci şahıs olmamalıydı. mete şeyma ve rıza üçlüsü olmalıydı rıza bunların ortağıydı zaten ordan çok iyi aksiyon çıkardı. burcu emre ikiliside yine gelgitler yaşamalıydı bu sezon boyunca. 2. sezonda ise şimdiki olaylara değinmeliydiler. mete öykü ayaz üçlüsü. burcu şeyma emre üçlüsü falan.>Hayret ilk defa diziyi eleştirmeyi düşünmüşsün ayakta alkışlayacağım seni )))
Öykü-Ayaz sahneler ayrıca Metenin 3.kişi olarak katılması çok can sıkmaya başladı,Bu bölümlerde Ceme yoğunlaştılar malesef konu yok konu olsun diye ona yaklaşıyolar ama olmuyor çok boş sahneler,Şeytan Emreyi alsın bence konu çıkar hatta mete de boşanmasın öyküden fenada olmaz belki,Burcu bence gayet iyi ama iyi skeç yazamıyorlar sanki bunlar günlük hayatımızı dizi yapıyorlar ben bu sahneleri günlük yaşamımda da görüyorum senaryo dediğin biraz daha farklı olsunda sıradanlıktan kurtulsun ,Ayaz Öykü sahneleri artık saçmalıkta zirveye oturdu hayaller rüyalar anca böyle devam eder
Bana kalsa senaryo şöyle olmalı;
Şeyma kancayı Emreye taksın ve Burcu peşlerinden koşsun ama o sırada komik sahneler yazsınlar, Öykü ile mete boşanmasın Ayaz onları ayırmak için türlü şeyler denesin pek ala komik sahneler yazabilirler,Cem'in sahnelerini yok etsinler itici geliyor,İlker ve Karısının sahneleri arttırılmalı yada İlkerin sahneleri artsın en azından, Mete nin annesi çıksın ama öncesinde metenin babası ve ayazın annesi tekrar sevgili olsun ama sonrasınd ametenin annesi çıksın. iyi şeyler uydursunlar ne diyelim...
2. Sezon olmaz bencediziyi eleştirme noktasına gelmemin nedeni ayaz öykü sahneleri artık cıvıklaştı ergenler twitterda bayılıyorlar böyle çocuksu sahnelere ona göre yazıyorlar ama bize hakaret ediyorlar resmen. benim senaryo hakkında önerim şöyle; bu sezon boyunca ayaz ile öykü berabarliklerini sürdürmeliydiler aralarında romantik - dram - komedi olmalı ama ikinci şahıs olmamalıydı. mete şeyma ve rıza üçlüsü olmalıydı rıza bunların ortağıydı zaten ordan çok iyi aksiyon çıkardı. burcu emre ikiliside yine gelgitler yaşamalıydı bu sezon boyunca. 2. sezonda ise şimdiki olaylara değinmeliydiler. mete öykü ayaz üçlüsü. burcu şeyma emre üçlüsü falan.
evet bence de tıkandı ama toparlanır hemen
geçen ki bölüm daha sıkıcıydı bu bölüm komiklik filanda vardı , sen gülmüşsündür bazı yerlerde kesin
öykü her zaman tatlı şunun bir kopyası varsa bizim eve alalım onu
@gözlemci şimdilik bunları buldumBu bölümü ben sevmedim yalan soylemeyeyim şimdi , o çocuk sahneleri sıktı beni yaşlı sahnelerde
o sahneler hariç güzel bölümdü diyebilirim))
Aynen iyi sahneydi başkada birşey yoktu )))Hastane sahnesi dimi
Superdi
Bana kalırsa her hafta birşey yapacaklardı işte bir hafta treekinge gidiceklerdi öykünün başına birşey gelecekti diğer hafta öykünün işiyle bir iş olacaktı birini takip etmeleri gerekecekti ayazla takip edeceklerdi ilk 10 bölüm gibi yazsınlar geisi boşş )))diziyi eleştirme noktasına gelmemin nedeni ayaz öykü sahneleri artık cıvıklaştı ergenler twitterda bayılıyorlar böyle çocuksu sahnelere ona göre yazıyorlar ama bize hakaret ediyorlar resmen. benim senaryo hakkında önerim şöyle; bu sezon boyunca ayaz ile öykü berabarliklerini sürdürmeliydiler aralarında romantik - dram - komedi olmalı ama ikinci şahıs olmamalıydı. mete şeyma ve rıza üçlüsü olmalıydı rıza bunların ortağıydı zaten ordan çok iyi aksiyon çıkardı. burcu emre ikiliside yine gelgitler yaşamalıydı bu sezon boyunca. 2. sezonda ise şimdiki olaylara değinmeliydiler. mete öykü ayaz üçlüsü. burcu şeyma emre üçlüsü falan.
Aa ikinci sezona ne koycaklarkibekle olmaz.
Şu dediğine inanıyor musun gerçekten ?2. Sezon olmaz bence
Tamam işte sen yermeden sadece az ufak eleştiri yapmışsın ama Billy Kane bu hafta iyi yorumlamış ))@gözlemci şimdilik bunları buldum
reytingler ne zaman 2'ye 3'e inerse o zaman biter ama bu sezonu çok rahat bu reytinglerle devam eder ikinci sezonu bilemem neler olur gençlik dizilerinde malzeme bol ama romantik komedide yok o yüzden 2. sezonda drama yönelirler gibi arada komiklikde olur.Aa ikinci sezona ne koycaklarki
Evliliklerini falanmi
Aa neden üstüme geliyiniz yaŞu dediğine inanıyor musun gerçekten ?
Fox kolay kolay bitirmez kanal d ile karıştırdin galiba 😉Aa neden üstüme geliyiniz ya
Daha sezonun ortasindayiz ne olacağı belli değil
Dizinin bitmesi imkansız ama reytingler dip yapabilir maaliyet 0 nede olsa )) 1 in altına düşmediği takdirde bitmez )))reytingler ne zaman 2'ye 3'e inerse o zaman biter ama bu sezonu çok rahat bu reytinglerle devam eder ikinci sezonu bilemem neler olur gençlik dizilerinde malzeme bol ama romantik komedide yok o yüzden 2. sezonda drama yönelirler gibi arada komiklikde olur.
Kimmiş o ??bu arada haftaya yeni bir oyuncu dahil olacakmış.
bilmiiyorum sadece yeni biri girecekmiş onu açıkladılar ve bölümde baya şaşıracakmışız olaylar olaylar diyorlar.Kimmiş o ??