Öyle olsa bari bekliyoruz )) olaylar olaylar olmasada olur sadece komiklik olsun gülelim yeter )))bilmiiyorum sadece yeni biri girecekmiş onu açıkladılar ve bölümde baya şaşıracakmışız olaylar olaylar diyorlar.
Öyle olsa bari bekliyoruz )) olaylar olaylar olmasada olur sadece komiklik olsun gülelim yeter )))bilmiiyorum sadece yeni biri girecekmiş onu açıkladılar ve bölümde baya şaşıracakmışız olaylar olaylar diyorlar.
böyle basit komiklik olacaksa olmasın abi ben dramada razıyım ya.Öyle olsa bari bekliyoruz )) olaylar olaylar olmasada olur sadece komiklik olsun gülelim yeter )))
Yapamıyorlar işte ))) Şu diziyi baştan beri izliyorsan azbuçuk ne anlatmak istediğini anlamışsındır ve temanın komedi ağırlıklı olduğunu görmüşsündür ,Biraz yapıyorlar ama olmuyor ilk 10 bölüm ağır komediydi bizde komiklikler hatrına hatalrı görmezden geliyorduk ama can sıkıntısına dizideki hatalar göze çarpar oldu )))böyle basit komiklik olacaksa olmasın abi ben dramada razıyım ya.
Ins bu hafta güzel olur bölüm 😉
Yok mobildeyim sen anlatsana zahmet olmazsaizledin mi?
zevkle. baya olaylı bir fragman olmuş. bu sefer dram aksiyon olacak gibi duruyor bölüm.Yok mobildeyim sen anlatsana zahmet olmazsa
zevkle. baya olaylı bir fragman olmuş. bu sefer dram aksiyon olacak gibi duruyor bölüm.
mete boşanmamış. ayaz reyiz yumruk atıyor mete'ye. ayaz öykü'yü istemeye gidiyor. sonra ayaz arabada öykü'yle konuşuyor "öykü ben yoruldum, seni kazanmak için savaşmaktan yoruldum diyor. öykü'de ayaz ben birtek sana aşığım diyor o sırada kaza yapıyorlar. öykü baygın ayaz kucağını almış.
yani müthiş bi bölüm olacak.
yok başanıyorlarmış hatta yüzük bile takıyorlar ayaz'la öykü.Ooo
Kaza olacaksa 1. Olacağız desene
Biraz şey mantıksız olmuş Öykü daha boşanmadan Ayaz onu istemeye gidiyor orası saçma olmuş
Fragman bosanmiyorlar diyoryok başanıyorlarmış hatta yüzük bile takıyorlar ayaz'la öykü.
evette sonradan boşanıyorlar bölümde anlarız artık.Fragman bosanmiyorlar diyor
vayy )) bakalım ne olacak ...
Aaaa nerden buldun ?
vay iyiymiş tüyolarda al.vayy )) bakalım ne olacak ...
Bu arada haftaya setine gidiyorum ))) fotoları atarım ))
makbuşumuz rtlemiş.Aaaa nerden buldun ?
Tüyo vermezlerde ben izlerken alırım birkaç birşeyler ,bakalım haftaya ParamParça ve Kiraz Mevsimi setindeyim ,birazcık uyarıcam onları senaryoyu düzeltsinler diye )))vay iyiymiş tüyolarda al.
makbuşumuz rtlemiş.
sende set set geziyorsun. istanbulda olmama rağmen hiçbir dizinin setine gitmedim.Tüyo vermezlerde ben izlerken alırım birkaç birşeyler ,bakalım haftaya ParamParça ve Kiraz Mevsimi setindeyim ,birazcık uyarıcam onları senaryoyu düzeltsinler diye )))
Kocamın ailesi tamamen tesadüf ama öğrendiğim içinde sık sık gider oldum hem geziyoruz arkadaşlarla hemde seti görüyoruz )))sende set set geziyorsun. istanbulda olmama rağmen hiçbir dizinin setine gitmedim.