NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

böyle basit komiklik olacaksa olmasın abi ben dramada razıyım ya. :D
Yapamıyorlar işte ))) Şu diziyi baştan beri izliyorsan azbuçuk ne anlatmak istediğini anlamışsındır ve temanın komedi ağırlıklı olduğunu görmüşsündür ,Biraz yapıyorlar ama olmuyor ilk 10 bölüm ağır komediydi bizde komiklikler hatrına hatalrı görmezden geliyorduk ama can sıkıntısına dizideki hatalar göze çarpar oldu )))

Yok mobildeyim sen anlatsana :D zahmet olmazsa :D
zevkle. :D baya olaylı bir fragman olmuş. bu sefer dram aksiyon olacak gibi duruyor bölüm.
mete boşanmamış. ayaz reyiz yumruk atıyor mete'ye. :Z ayaz öykü'yü istemeye gidiyor. sonra ayaz arabada öykü'yle konuşuyor "öykü ben yoruldum, seni kazanmak için savaşmaktan yoruldum diyor. öykü'de ayaz ben birtek sana aşığım diyor o sırada kaza yapıyorlar. öykü baygın ayaz kucağını almış.

yani müthiş bi bölüm olacak. :D

zevkle. :D baya olaylı bir fragman olmuş. bu sefer dram aksiyon olacak gibi duruyor bölüm.
mete boşanmamış. ayaz reyiz yumruk atıyor mete'ye. :Z ayaz öykü'yü istemeye gidiyor. sonra ayaz arabada öykü'yle konuşuyor "öykü ben yoruldum, seni kazanmak için savaşmaktan yoruldum diyor. öykü'de ayaz ben birtek sana aşığım diyor o sırada kaza yapıyorlar. öykü baygın ayaz kucağını almış.

yani müthiş bi bölüm olacak. :D

Ooo
Kaza olacaksa 1. Olacağız desene :D
Biraz şey mantıksız olmuş Öykü daha boşanmadan Ayaz onu istemeye gidiyor orası saçma olmuş :D

sende set set geziyorsun. :F istanbulda olmama rağmen hiçbir dizinin setine gitmedim. :(
Kocamın ailesi tamamen tesadüf ama öğrendiğim içinde sık sık gider oldum hem geziyoruz arkadaşlarla hemde seti görüyoruz )))
Kocamın ailesinin hemen karşısında paramparça var onun biraz ilerisinde de kiraz mevsimi ve beni böyle sev var )))