fragmana bayıldı heralde yorum yapamadıgına göre.Bombalardan kaçın beyazsoy ordusu geliyor
Evt bu hafta iyifragmana bayıldı heralde yorum yapamadıgına göre.
Şimdi açıkcası ilk sahnelerde mantık hatası yoktu rüya sahnesininde üşenerek aynı sahneyi koymaları sonunda kaza etmeleri kısmı saçmaydı başkada saçma olan kısım mektubu ellerinde sallamalarıydı bu bölüm diğer bölüme göre 2 tık daha yukarda kaldı ve beni diğer bölüme göre memnun etti )))Dün misafirlikteydim yarım izledim ama mete rüyası filan saçma geldi yani saçma değilde Öykü ve ayaz dururken ne alaka yani sonradan gerçekten Boşandılar ve bu olay uzatılmadan kapandı çok sevindim açıkcası burcu-emre sahneleri düzelmesi iyi olmuş son sahnelerde mektup olayında heyecan vardı bakalım ne olacak
Keşke ayaz babası gelmese ya
@Billy Kane @cookies @Reytinger @gözlemci @ozgur2113
Ya bi tek Ayaz'ı hatırlamaması çok saçma. O kadar şey yaşadılar geri getirilemez ki akla ben bile gıcık oldum Allah yardım etsin Ayaz'a.dün izledim bölümü yorumlayamadım. yeni senaristlerin şu ana kadar en beğendiğim bölümüydü. meğer mete boşanmış, öykü'nün rüyasını izlemişiz o rüyada sonradan gerçek çıktı, kader... son sahnelerde öykü, ayaz, burcu üçlüsü güldürdüler. ama o mektupu resmen ayaz görsün diye uğraştılar aslında amaçları görmemesiydi o çantadan almasalardı.
@Harunnn60 @gözlemci @ozgur2113 @SelinÇ @cookies
fragman hakkında yorumum;
senaristler kendine gelmiş diyorum. düne kadar hiç beğenmiyorum komedi yönünü ama dün iyiydi haftaya çok iyi olacak gibi. eski yaşanmışları yeniden yaşayacaklar.
varmış onun açıklaması senarist twitterda öyle dedi.Ya bi tek Ayaz'ı hatırlamaması çok saçma. O kadar şey yaşadılar geri getirilemez ki akla ben bile gıcık oldum Allah yardım etsin Ayaz'a.
Öykü'nün planı mı yani ?varmış onun açıklaması senarist twitterda öyle dedi.
o kadarınıda söylemedi.Öykü'nün planı mı yani ?
Valla ben bu merakla izlerim bu hafta.o kadarınıda söylemedi.
bırakmışmıydın. 😕Valla ben bu merakla izlerim bu hafta.
Bırakmadım da uzun süredir doğru dürüst izleyemedim.bırakmışmıydın. 😕
son 4 bölüm falan birşey kaçırmadın aslında hatta iyiki de izlememişsin çekilcek gibi değildi (komedi yönü. ) sinirden güldüm yoksa komikliğinden değil.Bırakmadım da uzun süredir doğru dürüst izleyemedim.
Öykü çok güzelleşmiş ya git gide 😳son 4 bölüm falan birşey kaçırmadın aslında hatta iyiki de izlememişsin çekilcek gibi değildi (komedi yönü. ) sinirden güldüm yoksa komikliğinden değil.
evet. ama şeyma dahada güzeleşti. 🙄Öykü çok güzelleşmiş ya git gide 😳
Şeyma nedir ya ? 😕 Öykü varken. Kötü kadın mı seviyon sen?evet. ama şeyma dahada güzeleşti. 🙄
kötü mötü gideri var.Şeyma nedir ya ? 😕 Öykü varken. Kötü kadın mı seviyon sen?
Anca gideri var, hiç geliri yok.kötü mötü gideri var.
öykü'nün de gideri yok.Anca gideri var, hiç geliri yok.