hadi senin güzel hatrını kırmayalım bu sefer iyi olsunAyaz'ınki bence iyi.
hadi senin güzel hatrını kırmayalım bu sefer iyi olsunAyaz'ınki bence iyi.
yalnız ayazda ne iş yapsa adama yakışıyor aaa gerçi tek kusuru var sesi
@Reytinger @sokak sanati @ozgur2113 @beyazsoy
Türk dizilerden sadece bu diziyi takip ediyorum , açıkçası tüm stresimi alıyor valla
Bu bölümü ben sevmedim yalan soylemeyeyim şimdi , o çocuk sahneleri sıktı beni yaşlı sahnelerdeAyaz ile Öykü son 2 bölümdür birbirlerinden kopuyorlar bu sefer fena bitti.
Bölüm harika ötesiydi ne desem bilemedim bayıla bayıla izledim. Öykü ile Ayaz'ın yaşlılık halleri, tiyatro gösterileri vs çok güzeldi.
Yalancının mumu yatsıya kadarmış Şeyma sefil hayatına geri döndün. Ama bu Mete saf ya yine bir şans verir kesin, aslında vermelide şimdi Ayaz'la Öykü'de tamamen koptu birbirinden Mete'de Öykü'ye sarmaşır filan.
Bu arada, Mete'nin babası ile Öykü'nün annesi hemen değil ama ilerleyen bölümlerde beraber olacaklar kesin sinyalini verdiler bu bölüm..
Emre ile Burcu'da iyi ikili oldular sevgililermi daha adını koyamadılar ama sevgili gibiler şuan.
Gençler çok heyecanlıyım ya.
Diziye 'Oktay' karakteriyle giren var ya hani Şeyma ve Mete cafedeyken yanlarına gelip oturan o benim kuzenim. Dayımın oğlu.
Az önce konuştuk hatta Ayaz Abi'ye selam söyle dedim o da gülerek tamam dedi çok mutluyum ya.
@Billy Kane @Harunnn60