NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Bölüm yine mükemmel. Aşk başlıyor. :D

Uf Şeyma çok kötü yakalandı.

Son düzenleme:
Dün en fazla yarım saat baktım , artık senaryo kendini tekrar ediyor ilk bölümlerdeki zeka kayboldu. Reyting artışıda durmuş.

Son kısım hem iyi hem kötüydü ya.:( Öykü çok geç kaldı. O kadar beklenir mi ya? :T
Ayrıca Ayaz'ın fal bakma sahnelerine koptum.:F

1. ergene savaşlarına hoş geldiniz bu cuma sosyal medyada ergen telefi olacak ))))

Ufff Öykü mü bu. :F

Ahah Ayaz çok ayıp sevdiğin kıza söylencek laf mıydı o. :F

Son düzenleme:
Acayip keyifli bir bölüm. Gösteri sahneleri muhteşemdi, fena güldüm ya. :D Şeyma tam k*şar çıktı herkes tanıyor kız dışarı çıkamıcak hale gelecek Mete'yi kaybetmemek için. :F

Ayaz ile Öykü son 2 bölümdür birbirlerinden kopuyorlar bu sefer fena bitti.

Bölüm harika ötesiydi ne desem bilemedim bayıla bayıla izledim. Öykü ile Ayaz'ın yaşlılık halleri, tiyatro gösterileri vs çok güzeldi.

Yalancının mumu yatsıya kadarmış Şeyma sefil hayatına geri döndün. :A Ama bu Mete saf ya yine bir şans verir kesin, aslında vermelide şimdi Ayaz'la Öykü'de tamamen koptu birbirinden Mete'de Öykü'ye sarmaşır filan.

Bu arada, Mete'nin babası ile Öykü'nün annesi hemen değil ama ilerleyen bölümlerde beraber olacaklar kesin sinyalini verdiler bu bölüm.. :D

Emre ile Burcu'da iyi ikili oldular sevgililermi daha adını koyamadılar ama sevgili gibiler şuan. :D

Ayaz ile Öykü son 2 bölümdür birbirlerinden kopuyorlar bu sefer fena bitti.

Bölüm harika ötesiydi ne desem bilemedim bayıla bayıla izledim. Öykü ile Ayaz'ın yaşlılık halleri, tiyatro gösterileri vs çok güzeldi.

Yalancının mumu yatsıya kadarmış Şeyma sefil hayatına geri döndün. :A Ama bu Mete saf ya yine bir şans verir kesin, aslında vermelide şimdi Ayaz'la Öykü'de tamamen koptu birbirinden Mete'de Öykü'ye sarmaşır filan.

Bu arada, Mete'nin babası ile Öykü'nün annesi hemen değil ama ilerleyen bölümlerde beraber olacaklar kesin sinyalini verdiler bu bölüm.. :D

Emre ile Burcu'da iyi ikili oldular sevgililermi daha adını koyamadılar ama sevgili gibiler şuan. :D
Bu bölümü ben sevmedim yalan soylemeyeyim şimdi , o çocuk sahneleri sıktı beni yaşlı sahnelerde
o sahneler hariç güzel bölümdü diyebilirim:)))

Gençler çok heyecanlıyım ya. :D
Diziye 'Oktay' karakteriyle giren var ya hani Şeyma ve Mete cafedeyken yanlarına gelip oturan o benim kuzenim.:Z :Z Dayımın oğlu.:D

Az önce konuştuk hatta Ayaz Abi'ye selam söyle dedim o da gülerek tamam dedi çok mutluyum ya.:Z

@Billy Kane @Harunnn60

Gençler çok heyecanlıyım ya. :D
Diziye 'Oktay' karakteriyle giren var ya hani Şeyma ve Mete cafedeyken yanlarına gelip oturan o benim kuzenim.:Z :Z Dayımın oğlu.:D

Az önce konuştuk hatta Ayaz Abi'ye selam söyle dedim o da gülerek tamam dedi çok mutluyum ya.:Z

@Billy Kane @Harunnn60

Fotosunu göster bakayım. Ben bilmiyorum.:D