Yalnız burda senin Öykü olman gerekiyor bizde ilk ben özür dilemiştim burda Ayaz diledi.Özür dilerim.
Yalnız burda senin Öykü olman gerekiyor bizde ilk ben özür dilemiştim burda Ayaz diledi.Özür dilerim.
Yoo.Yalnız burda senin Öykü olman gerekiyor bizde ilk ben özür dilemiştim burda Ayaz diledi.
Puh senin suratına.
Hepsi için ortaya karışık.Diziyi izlemediğim için mi. Yoksa Fox'u desteklediğim için mi. Yoksa Fox'u destekleyip diziyi izlemediğim için mi.
Hepsi için ortaya karışık.
Şeyma yine yapıyor galiba Şeytanlığını. Kesin yine Öykünün başına bir çorap örüyor ama Öykü kurtuluyor bu sefer. Sonda bir sürpriz yapıyor çünkü.
Özgür Çevik sayesinde ( Bu defile sayesinde sürekli yan yana olurlar kesin ((Şeyma yine yapıyor galiba Şeytanlığını. Kesin yine Öykünün başına bir çorap örüyor ama Öykü kurtuluyor bu sefer. Sonda bir sürpriz yapıyor çünkü.
Sinan Akçıl olmamış. Fragmanda bile ses yok adamda.
Olsunlar en azındna biraz heyecan gelir diziye. Çatışma olması iyidir.Özgür Çevik sayesinde ( Bu defile sayesinde sürekli yan yana olurlar kesin ((
Daha yeni sevgili oldular Ayaz'la hemen araları açılmaz umarımOlsunlar en azındna biraz heyecan gelir diziye. Çatışma olması iyidir.
O çocuğa sinir oldum yeni gelen bi kaşık suda boğarım.
Sinan Akçıl a kim torpil yaptı acaba ?İlk haber geldiğinde belliydi özgür çevik araya giriyor ayazla öykünün .bu şarttı daha önce de yazdım ayırmak lazim bu ikiliyi diye. senaryo mantığı bunu söyler. Sinan akçıl dizide yine gerçek hayatini oynuyor. şarkı söyleyemeyen şarkıciyi yani))))
Umarım uzun süre kalmazÖzgür Çevik diziye yakısmış ama Sinan Akçıl'ı konuk etmek ne ya?
İnşallah Sadece defilede yer alsın gitsin.Umarım uzun süre kalmaz