NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Bi tek ben mi izledim? :D

Bölüm çok iyiydi bu sefer. Ama fragman fena. 😱

Beyazsoy değil @OzaN bile beğeniyor diziyi.:F Bende sevdim son bölümü sıkmadan izledik.:D
Bi saniye ben diziyi değil senaryoyu beğeniyorum dublaj yapan ayaz varken ve aşırı ergen tavırlarla diziyi begenmem imkânsız))) zaten senaryoyu beğendiğim için edemediklerini birakmiyorlar bir de diziyi beğensem bu forumda sağ bırakmazlar)))

Sanırım 20. Bölüme kadar dizi düşmeden gidecek. Asil problem 20 bölümden sonra. Gerçi Şeyma artik ortaya çıkıyor gelecek bölümde kötülük yapması zorlaşacak. Bakalım haftaya dizinin yönü net belli olur
Dur hele hemen en kötü ihtimalleri sıraladin :))))
Beyazsoy değil @OzaN bile beğeniyor diziyi.:F Bende sevdim son bölümü sıkmadan izledik.:D
Ya süperdi ya :D tek kötü yani Sinan'ın olmasiydi :F

Bi saniye ben diziyi değil senaryoyu beğeniyorum dublaj yapan ayaz varken ve aşırı ergen tavırlarla diziyi begenmem imkânsız))) zaten senaryoyu beğendiğim için edemediklerini birakmiyorlar bir de diziyi beğensem bu forumda sağ bırakmazlar)))
Beyazsoy beğeniyorsun işte korkmana gerek yok :D

Tutulacak bir yanı var sonuçta bence Şeyma'yı beğeniyorum.:F Dizi izlemiyorum ama destekliyorum.:Z

Dur hele hemen en kötü ihtimalleri sıraladin :))))

Ya süperdi ya :D tek kötü yani Sinan'ın olmasiydi :F

Sinan'a rağmen izledim bende zaten.:F

Beyazsoy beğeniyorsun işte korkmana gerek yok :D
Yok vallahi dizide beğendiğim öykünün oyunculuğu (ben bu kızı kızım nerde sen beri begenirim) ve ayazin gülüşü ))) Şeyma yerinde kim olsa o kadar oynar kötü değil ama ortalama bir de saymanın babasının oyunculuğu iyi o kadar

Yok vallahi dizide beğendiğim öykünün oyunculuğu (ben bu kızı kızım nerde sen beri begenirim) ve ayazin gülüşü ))) Şeyma yerinde kim olsa o kadar oynar kötü değil ama ortalama bir de saymanın babasının oyunculuğu iyi o kadar
Bende seninle aynı düşüncedeyim
Bişey sormak Istiyorum seyma sence içi boş kötü mü yani amaçsız kötü mü ? :)

Bende seninle aynı düşüncedeyim
Bişey sormak Istiyorum seyma sence içi boş kötü mü yani amaçsız kötü mü ? :)
)) İkisi arası. Kıskançlıktan kötüluk yapıyor. Bir nedeni var. Ama aşırıya kacitigindan boş gibi gözüküyor.

Diğer hikayeyi hala okumadin dimi