Konuk değil devamlı rolü olacak.Özgür Çevik diziye yakısmış ama Sinan Akçıl'ı konuk etmek ne ya?
Konuk değil devamlı rolü olacak.Özgür Çevik diziye yakısmış ama Sinan Akçıl'ı konuk etmek ne ya?
Twitter'ına bak Sinan'ın. "Şimdilik" yazmış. Birazdan konusunu açıcam.Yok artık.
Takip etmiyorum onu o yüzden bilmiyordum.Twitter'ına bak Sinan'ın. "Şimdilik" yazmış. Birazdan konusunu açıcam.
Sanki ben takip ediyorum öyle ararken gördüm.Takip etmiyorum onu o yüzden bilmiyordum.
İnşallah 1 bölüm olur. Konserleri falan çıksın gelmesin.Sanki ben takip ediyorum öyle ararken gördüm.
"Ben birazdan kiraz mevsimi izliycem [HASHTAG]#masalgibi[/HASHTAG] cok guzel bir bolum olacak haftaya 11 ekim ben de orda sizinleyim 1 bolum icin(simdilik)"
Ayaz'ı bırakamaz Öykü.
Yok sinan akçıl hakkıyla bu rolü almış. Adam dedim ya şarkı söyleyemeyen şarkıcıyı oynayacak Sinandan daha basarili bu rolü kim oynar ki Türkiye de))))
1 bölümdür benceİnşallah 1 bölüm olur. Konserleri falan çıksın gelmesin.
Bende öyle düşünüyorumAyaz'ı bırakamaz Öykü.
Ahaha sevgilisi de gelseydi bariYok sinan akçıl hakkıyla bu rolü almış. Adam dedim ya şarkı söyleyemeyen şarkıcıyı oynayacak Sinandan daha basarili bu rolü kim oynar ki Türkiye de))))
Sevgilisinin çocukları bu diziyi izliyor yaşı geçti onun daha)))Ahaha sevgilisi de gelseydi bari
Sinan'a da baka kalmışlar hayır bildiğimiz sinansa bakılmaz yani herneyse akşamı bekliyorumm kirazımın mevsimini
Sinan'a da baka kalmışlar hayır bildiğimiz sinansa bakılmaz yani herneyse akşamı bekliyorumm kirazımın mevsimini
Şu haftayı hayırlısıyla bir bitirseydeki.
Sanan görende karşılarında bildiğimiz Sinan değilde süperman yatıyor zannedecekBende inanamadım zaten.
Baya iyi gidiyor bölüm.Oh be Mete öğrendi Özgür Çevik konukmuş içim rahatladı Ayaz Öykü sahneleri her zamanki gibi bu bölümde muhteşem.