Yapımcı pazartesi çıkıcak demiş.Sinir oldum şimdi
Yapımcı pazartesi çıkıcak demiş.Sinir oldum şimdi
Aynı şeyi düşündüm desem. Hatta foruma girince sana mesaj atacaktım.@Reytinger Özür dilerim Hatırladın mı?
Bu ne ya?
Gençler toplanın buraya[emoji87] [emoji86] [emoji85] [emoji91] [emoji91] [emoji122] [emoji122] [emoji123] [emoji126] [emoji126] [emoji126] [emoji134] [emoji135] [emoji136] [emoji137] [emoji140] [emoji173] [emoji173] [emoji174] [emoji276] [emoji276][emoji277] [emoji278] [emoji279] [emoji280] [emoji281] [emoji282] [emoji283] [emoji284] [emoji285] [emoji286] [emoji544] [emoji545] [emoji546] [emoji560] [emoji561] [emoji555] [emoji563] [emoji563] @sokak sanati @RevaN @Reytinger @ozgur2113 @cookies @Billy Kane
Yeni bölüm hakinda yorumlarınızı paylaşabilirsiniz [emoji5] [emoji5] [emoji5]
Iyide konuda yorumların varFox dizisine laf yok.
Ben izlemiyorum ki.
Iyide konuda yorumların var
Elbet bende bir gün yaparımKötü yorum yaptım genelde ama destekliyorum.
Elbet bende bir gün yaparım
Sende her Fox dizisini destekliyorsunSana bir şey demiyorum diziyede lafım yok ama diziyi sevmedim oyuncular kötü ve izlemiyorum. Ama destekliyorum o ayrı.
Bende diyorum beyazsoy Nerede kaldı diye ? ))))Dünkü bölüm çok kötüydü. Bayram dolayısıyla düşüş vardı %37 olan izlenme %30 düşmüş ama share olarak da düşüş var 24 olan share 20 düşmüş. Sanırım koreliler de artık salmış diziyi)))
Sende her Fox dizisini destekliyorsun
Evt bende de Fox sempatisi oluştu ))Bşarıyı hakeden bir kanal çünkü. Kadim Dostum hariç onu desteklemem.
Evt bende de Fox sempatisi oluştu ))
Kanalın 3 dizisini izliyorum
O hayat benim , kiraz mevsimi , kocamın ailesi )))
Bu sezon çok başarılı kanal ))
Seneye de bu dizilerle yola devam etme fikrindedir belkiBu sezon zaten laf söylenmez. Ama seneye içinde şimdiden çalışmalı.
Seneye de bu dizilerle yola devam etme fikrindedir belki
Ama fox oyle bi yıl onceden dizi hazırlayacak - alacak kanal degil mesela kiraz mevsimi haziranda oyunculari - senaryolari - yonetmeni belli oldu ve tuttuDevam ederler zaten ama altarnetif oluşturmalılarda.
Aynı şeyi düşündüm desem. Hatta foruma girince sana mesaj atacaktım.
Ayaz: Ben Öykü : Sen .
Puh senin suratına.Fox dizisine laf yok.
Ben izlemiyorum ki.