Orjinali kaç bölüm sürmüş dizinin? Böyle güzel sahneleri daha kaç bölüm seyredebileceğiz? Orjinali bitince aksiyona geçer dizi. @beyazsoyAynen ama beyazsoy kolay kolay beğenmez
Orjinali kaç bölüm sürmüş dizinin? Böyle güzel sahneleri daha kaç bölüm seyredebileceğiz? Orjinali bitince aksiyona geçer dizi. @beyazsoyAynen ama beyazsoy kolay kolay beğenmez
Kore dizileri çok fazla sürmüyor @beyazsoy ?Orjinali kaç bölüm sürmüş dizinin? Böyle güzel sahneleri daha kaç bölüm seyredebileceğiz? Orjinali bitince aksiyona geçer dizi. @beyazsoy
Aynen hepsi 15-20 arası.Kore dizileri çok fazla sürmüyor @beyazsoy ?
20. Bolum final yapmış orijinali 2 yıl önceOrjinali kaç bölüm sürmüş dizinin? Böyle güzel sahneleri daha kaç bölüm seyredebileceğiz? Orjinali bitince aksiyona geçer dizi. @beyazsoy
Yok izlemiyorum şu an.
Tmm mutlaka izle ama geçiştirmeYok izlemiyorum şu an.
Copy-paste[emoji1] [emoji1]
diziyi Övünce şaşırdım elestirmem lazimdi))) araştırdım meğer koreliler yapmış. Bu resim bir Blogdan aldımCopy-paste[emoji1] [emoji1]
Beyazsoy senden de hiçbir şey kaçmiyor [emoji1]
Aynen bende şaşırdım senin övmene )))diziyi Övünce şaşırdım elestirmem lazimdi))) araştırdım meğer koreliler yapmış. Bu resim bir Blogdan aldım
İlk bölüm bombaladim. İkinci bolumu izleyince övmeye başladım reyting artışı yasacagini söyledim. 3. Bölümde tüm sen övmeye başladımAynen bende şaşırdım senin övmene )))
Demek 20.bolumde bitiyor
Bu arada sen ilk bölümleri beğendim demiştin bir baktım Önceki yorumlarına diziyi bombamışsın resmen
Anladımİlk bölüm bombaladim. İkinci bolumu izleyince övmeye başladım reyting artışı yasacagini söyledim. 3. Bölümde tüm sen övmeye başladım
Dizinin en iyi yeri başta eleştirdim ama mete Şeyma hikayesi güzel olmuşAnladım
Seymanin babası herseyi mahvetti
Aynen zaten şuandaDizinin en iyi yeri başta eleştirdim ama mete Şeyma hikayesi güzel olmuş
Yok bu sahnede eleştirilecek bir şey yok ama öykü ayaz sahnesi sıkıcı ama 3. bir hikaye eksik@beyazsoy bombalar hazır mı ?