Herkes eleştirme hakkına sahip niye laf yok.Dizime laf yok ben yılanların öcüne bişey demiyorum [emoji99] [emoji99] [emoji113] [emoji125]
Setenay yaşlı [emoji70]Setanay ateş ayazla öyküyü ayıracak ayaz uslu durmayacak
Tamam elestir [emoji19]Herkes eleştirme hakkına sahip niye laf yok.
Sende sayfalarca Yılanların Öcü'nü eleştirmiştin konuda var ben alıntılayıp böyle bir şey yazmadım herkesin yorumu, eleştirisi kendine.
Aynen ben o kadini bazi dizilerde görmüştüm eskilerde. Cok yasli bencede bu kadindan manken mi olurSetenay yaşlı [emoji70]
Bu kadını diziyi nasıl. AlmışlarAynen ben o kadini bazi dizilerde görmüştüm eskilerde. Cok yasli bencede bu kadindan manken mi olur
Torpildir yonetmen erkekse eger olmadi yapimci erkektir 😉Bu kadını diziyi nasıl. Almışlar
AynenTorpildir yonetmen erkekse eger olmadi yapimci erkektir 😉
Eylem senkay eski mankenlerdenAynen ben o kadini bazi dizilerde görmüştüm eskilerde. Cok yasli bencede bu kadindan manken mi olur
Yaşlı ama idare edeceğiz)))Setenay yaşlı [emoji70]
Eylem senkay eski mankenlerden
Yaşlı ama idare edeceğiz)))
Aynen olsada bizde yesek
Bi olay olmuştu aramızda profilimizi özür dilerim mesajlarıyla doldurmuştuk.Noluyor ?
AnladımBi olay olmuştu aramızda profilimizi özür dilerim mesajlarıyla doldurmuştuk.
Dur bölüm açılır birazdanBu bölüm berbat olmuş bu ne ya ,tam @pompy lık olmus ergen diyorduk çocuk dizisi oldu
Baya eğlenceli gidiyor bence.Bu bölüm berbat olmuş bu ne ya ,tam @pompy lık olmus ergen diyorduk çocuk dizisi oldu
Aynen ama beyazsoy kolay kolay beğenmezBaya eğlenceli gidiyor bence.