O zman dün izledim bunu tv de gösterdikler bu dedikleri ne göre
Ayaz öyküyü öpüyor en son dimi
Evet aynen öyle.
O zman dün izledim bunu tv de gösterdikler bu dedikleri ne göre
Ayaz öyküyü öpüyor en son dimi
Ben yarım yamalak izlerim galibaEvet aynen öyle.
Ben yarım yamalak izlerim galiba
Misafirler , telaş , et derdi filan izleyemem rahat kesin
Çok iyi.
Ahanda 2. fragman.@Harunnn60 @Maskeli Fedai @Reytinger @beyazsoy @ozgur2113 @Billy Kane @polat şaşmaz @RevaN @cookies
Simdi açtım bu aksam izleyebildigim kadarini tvden geri kalanini netten izlerimGençler toplanın buraya[emoji87] [emoji86] [emoji85] [emoji91] [emoji91] [emoji122] [emoji122] [emoji123] [emoji126] [emoji126] [emoji126] [emoji134] [emoji135] [emoji136] [emoji137] [emoji140] [emoji173] [emoji173] [emoji174] [emoji276] [emoji276][emoji277] [emoji278] [emoji279] [emoji280] [emoji281] [emoji282] [emoji283] [emoji284] [emoji285] [emoji286] [emoji544] [emoji545] [emoji546] [emoji560] [emoji561] [emoji555] [emoji563] [emoji563] @sokak sanati @RevaN @Reytinger @ozgur2113 @cookies @Billy Kane
Yeni bölüm hakinda yorumlarınızı paylaşabilirsiniz [emoji5] [emoji5] [emoji5]
Aynen[emoji5] [emoji5] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Ben son sahneyi izlememiştim efasane sahneydi ya bayıldım.
Şeyma niye kötü davranıyor Öykü'ye? Kıza dua edeceği yerde düşmanıymış gibi davranıyo.Aynen[emoji5] [emoji5] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Seyma psikopat be babasi psikopat annesi psikopat ehhh haliyle seymada psikopat bi kardesi psikopat degil ailede.Şeyma niye kötü davranıyor Öykü'ye? Kıza dua edeceği yerde düşmanıymış gibi davranıyo.
Şeyma bu tür davranışlarıyla kendisini yıpratiyorŞeyma niye kötü davranıyor Öykü'ye? Kıza dua edeceği yerde düşmanıymış gibi davranıyo.
Bu ne ya?Dizinin 13. bölüm fragmanı yayınlanmış.
Guzel tespitSeyma psikopat be babasi psikopat annesi psikopat ehhh haliyle seymada psikopat bi kardesi psikopat degil ailede.
Ayaz'ın fotoğraf makinesini çalmıştı nasıl psikopat değil.Seyma psikopat be babasi psikopat annesi psikopat ehhh haliyle seymada psikopat bi kardesi psikopat degil ailede.
Dizime laf yok ben yılanların öcüne bişey demiyorum [emoji99] [emoji99] [emoji113] [emoji125]Bu ne ya?
Kıskanıyor hala Öykü.Şeyma bu tür davranışlarıyla kendisini yıpratiyor
Saol 😉Guzel tespit
Aa onu unutmusum ben ailecek psikopatlar o zman hepsini kapa bi eve sonra yangın çıkar bomba patlat ve ölsunler dunyadan kötüler eksilmis olur 😉Ayaz'ın fotoğraf makinesini çalmıştı nasıl psikopat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?