Beğenmem normal derken beni ergen olarak mı görüyorsunBastan sona izlemedim son videolu kısmı da fazla bakmadim ama tam ergenler içindi ))) ama iyiydi son video begenmen normal)))
Beğenmem normal derken beni ergen olarak mı görüyorsunBastan sona izlemedim son videolu kısmı da fazla bakmadim ama tam ergenler içindi ))) ama iyiydi son video begenmen normal)))
Ergen demiyorum sana ama sen de ergenlerin sevdiği herşeyi seviyon)))Beğenmem normal derken beni ergen olarak mı görüyorsun
Ben bu diziyi Öykü için izliyorum birde bu tür dizilerde kafa yormuyorsun )) , günün stresimi alıyor birazda o yüzden izliyorumErgen demiyorum sana ama sen de ergenlerin sevdiği herşeyi seviyon)))
Ama sevdiğin sahneler hep aşk sahnesi )))Ben bu diziyi Öykü için izliyorum birde bu tür dizilerde kafa yormuyorsun )) , günün stresimi alıyor birazda o yüzden izliyorum
Komik sahneleride beğeniyorum dün mesela o video olayına çok güldümAma sevdiğin sahneler hep aşk sahnesi )))
Ya her şeyiyle iyidi ya. Baştaki Öykü sahnelerine ailecek güldük işte mükemmeldi bence.Ayrıntılı yorum yap
Ya Öykü sarhoş olduğu zaman kardeşini süpürge zannetmesi çok komikti ya gülmekten öldük o sahnedeYa her şeyiyle iyidi ya. Baştaki Öykü sahnelerine ailecek güldük işte mükemmeldi bence.
Öykü ve Ayaz sonunda iyi oldu ya. Çok sevindim. Mete ve Şeyma da barıştı ama Şeyma'nın bakışları çok kötüydü.
Aynen zaten dizinin başarısının nedeni bitmeyen eğlencesi.Ya Öykü sarhoş olduğu zaman kardeşini süpürge zannetmesi çok komikti ya gülmekten öldük o sahnede
O videolu taklit sahnesi de çok komikti orada da güldüm
Evt seymaya hiç sevmiyorum bu kızın tek başarısı kendi deyimiyle kötülük yapması )
Umarım dizi kendini bozmadan devam ederAynen zaten dizinin başarısının nedeni bitmeyen eğlencesi.
O vileda sahnesi çok komikti yaBu bölüm çok iyiydi ya. Dün akşam sürekli elektrik kesintisi olduğu için tam izleyemedim şimdi tüm bölümü izledim.
Öykü'nün sarhoş halleri çok komikti. Kardeşi yerine viledayla konuşması süperdi.
Ben en çok Şeyma ve Burcu'nun atışmalarını seviyorum. Daha çok sahneleri olmalı. Öykü'ye sinema fikrini anlatııkları sahne çok iyiydi.
Bölüm sonu da çok iyiydi. Video çok iyi düşünülmüş.
Eve gidince bakıcam çok mrk ettimDizinin 13. bölüm fragmanı yayınlanmış.
@özgür2213 @Harunnn60 @Reytinger @RevaN @beyazsoy @Billy Kane @
Bölüm sonunda çıktı zaten. Bu arada ismimi düzgün yazmaya bir türlü beceremedin.Dizinin 13. bölüm fragmanı yayınlanmış.
@özgür2213 @Harunnn60 @Reytinger @RevaN @beyazsoy @Billy Kane @
Yol daha neler ne çökmesi aksine her hafta kat yapıyoruz gökdelen oldu artıkBu nası fragman ya senaryo gittikçe batmaya başladı )) böyle giderse reytingler'dede çökecekler
Bölüm sonunda çıktı zaten. Bu arada ismimi düzgün yazmaya bir türlü beceremedin.
Fragmanı izledinmi kötü beğenmedim ben @beyazsoy fragman faciasına ne diyorsun senYol daha neler ne çökmesi aksine her hafta kat yapıyoruz gökdelen oldu artık