Yaw hayal herhalde kafesde öyle prenses Öykü Beyaz atlı prensi geliyo yani Ayaz onu kurtarıp dudağından öpüyor ))Yok daha izlemedim çok mu kötü
@beyazsoy son bölümleri beğenmedi ))
Simdi merak ettim çokYaw hayal herhalde kafesde öyle prenses Öykü Beyaz atlı prensi geliyo yani Ayaz onu kurtarıp dudağından öpüyor ))
Sen hem izlemiyorsun hemde neden yorum yapıyorsun sen Vadinin ab sini düşün önce )))))Merak ettim fragmanı izledim gerçekten kötü olmuş.Ab yi kaybediyor git gide
Merak edicek bişey yok kalsik şeyler ))Simdi merak ettim çok
@beyazsoy reytingler düşecek dedin bu bölüm ama düşmedi galiba ergenler kurtarıyor diziyi ))))
Sende diziyi izle bence )))Merak edicek bişey yok kalsik şeyler ))
Ben biraz izledim ilk bölümlerini yarım yamalak ))Sende diziyi izle bence )))
Merak ettim bu kadar izlenmesinin sebebine @beyazsoy un dediği gibi ergenler izliyormuş fragman onlara göre hem konumuz vadi değil ben vadiyle ilgili birşey mi dedimSen hem izlemiyorsun hemde neden yorum yapıyorsun sen Vadinin ab sini düşün önce )))))
Tam izlemedim ama senaryo kuramını iyi işletiyorlar. Şuan sıkıntı yok Kore dizisine sadik giriyorlar sanırımYok daha izlemedim çok mu kötü
@beyazsoy son bölümleri beğenmedi ))
Diğer diziler vasat çıktı bugünün saraylisi berbat ondanSimdi merak ettim çok
@beyazsoy reytingler düşecek dedin bu bölüm ama düşmedi galiba ergenler kurtarıyor diziyi ))))
reytingler düşecek dedin aksine yükseldi ))Tam izlemedim ama senaryo kuramını iyi işletiyorlar. Şuan sıkıntı yok Kore dizisine sadik giriyorlar sanırım
Fragman yok ki . ergenler tiklasin, bos durmasını diye yapmışlar))))Fragmanı izledinmi kötü beğenmedim ben @beyazsoy fragman faciasına ne diyorsun sen
Ab de düşüyor git gide yalan mı yakında gülelrin savaşı geçerHayır ab düşer diyince vadi aklıma geldi
Hem @beyazsoy diziyi seviyor ))
Sevdiğimi söylemedim yahu iftira atma))) dediğim senaryosu sağlam hatta çok iyi öykü ve Şeyma da çok iyi oynuyorHayır ab düşer diyince vadi aklıma geldi
Hem @beyazsoy diziyi seviyor ))
Yukarda yazdım hamza prens geliyo presnsesi kafes'den kurtarığ dudağında öpüyo fragman bu )Fragman yok ki . ergenler tiklasin, bos durmasını diye yapmışlar))))
İzlemeden yorum yaptım yanildim ama o kadarda yükselme yokreytingler düşecek dedin aksine yükseldi ))
Fragman yok derken bu fragman değil öylesine koymuşlar ergenler izlesin diye yoksa sene ayni kanaateyim))))Yukarda yazdım hamza prens geliyo presnsesi kafes'den kurtarığ dudağında öpüyo fragman bu )