Maskeli Fedai
Favori Üye
Acaba tns nin dernekleri ergenlerden mi oluşuyor diye düşünmüyor değilim ?Fragman yok derken bu fragman değil öylesine koymuşlar ergenler izlesin diye yoksa sene ayni kanaateyim))))
Acaba tns nin dernekleri ergenlerden mi oluşuyor diye düşünmüyor değilim ?Fragman yok derken bu fragman değil öylesine koymuşlar ergenler izlesin diye yoksa sene ayni kanaateyim))))
Iste bende çok şaşırdım normalde tahminlerin tutardı hep seninİzlemeden yorum yaptım yanildim ama o kadarda yükselme yok
Dizinin ilk bölümlerine iyi yorumlar yapınca seviyorsun zannetmiştim ayrıca iftira niye atayımSevdiğimi söylemedim yahu iftira atma))) dediğim senaryosu sağlam hatta çok iyi öykü ve Şeyma da çok iyi oynuyor
@beyazsoy kaliteli dizileri sever bu diziyi niye sevsin kiDizinin ilk bölümlerine iyi yorumlar yapınca seviyorsun zannetmiştim ayrıca iftira niye atayım
Bana ergen dizisini seviyon dedin hayatta bana atılabilecek en büyük iftira)))Dizinin ilk bölümlerine iyi yorumlar yapınca seviyorsun zannetmiştim ayrıca iftira niye atayım
AşkolsunBana ergen dizisini seviyon dedin hayatta bana atılabilecek en büyük iftira)))
Ona soralım en iyisi
İkinizle de anlasiyorum ama konuştuğumuz konular farklı )))@beyazsoy benle daha iyi anlaşıyor )))
İmzamı atarımTaktınız ergende ergen hey Allah'ım. Dizi romantik komedi ne bekliyosunuz. Gelmiş geçmiş en iyi en farklı gençlik dizisidir açık ve net.
Fragman hoş olmuş. Asıl fragmanı bekliyoruz.
12 )Dün kaçıncı bölüm oynadı ? İndircem izlemicem bir arkadaş istedi
Ben aşk dizilerini sevmiyorum okulda yakın arkadaşlarıma sordum onlar yatılı kalıyorlar tv izleyemiyorlar istediğiniz diziyi söyleyin diye her hafta Vadi ile Kaçaka bakıyorduk. Şimdi12 )
Hadi hadi kendim ızleyecegim demiyorsun arkadaşım diyorsun takasa söylemeyiz izlediğini
Kurt seyid sıkıcı ya indirme benceBen aşk dizilerini sevmiyorum okulda yakın arkadaşlarıma sordum onlar yatılı kalıyorlar tv izleyemiyorlar istediğiniz diziyi söyleyin diye her hafta Vadi ile Kaçaka bakıyorduk. Şimdi
Pazartesi: Reaksiyon
Salı-Kaçak-Küçük Ağa
Çarşamba: Kurt Seyt ve Şura
Perşembe: Vadi
Cuma: Medcezir
istiyorlar
Arkadaş seviyor Çarşamba günü indircez acaba para alsam mı diye düşünüyorum da gerek yokKurt seyid sıkıcı ya indirme bence
Kiraz mevsimi aşkda varda gençlik daha çok
Ben alıyordum valla sende al o kadar indirme işi ile ugrasicaksın ))Arkadaş seviyor Çarşamba günü indircez acaba para alsam mı diye düşünüyorum da gerek yok