NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Taktınız ergende ergen hey Allah'ım. Dizi romantik komedi ne bekliyosunuz. Gelmiş geçmiş en iyi en farklı gençlik dizisidir açık ve net.

Fragman hoş olmuş. :) Asıl fragmanı bekliyoruz.

Kiraz Mevsimini de bitirdik.

Bölümün başı hiç iyi başlamadı. Allahınızı seviyorsanız böyle ergen sahneler koymayın, soğuyorum diziden. Yanlız izlerken neyse de birisiyle izleyince utançdan yerin dibine geçiyorum. :D

Neyse ki, sonradan toparladı ve güzel devam etti. Diziyi izlerken garip bir gülümseme oluyor yüzümde, belki de bu yüzden sıcak ve tatlı geliyor.

Şeymanın tekrar kötüleşeceği belliydi. Bu kızı anlamak zor. Öykü ona 2 kez yardım etti, ikisinde de sinsi sinsi baktı. Meteyle bile barışmasına sebeb oldu, teşekkür edeceğine burun kıvırıyor. Kötülük yapsa daha mı iyi yani?

Meral çok uzattı meseleyi. Tamam gururlu kadınsın da Önemin teklifini bu kadar büyütmenin ne anlamı vardı, çalışmak yerine burun kıvırdı.

Öykü tatlıydı yine, hazırladığı videoyu çok beğendim, ama kızda oyunculuk yok, neyse biz onu böyle kabul ettik. :A

12 :))
Hadi hadi kendim ızleyecegim demiyorsun arkadaşım diyorsun takasa söylemeyiz izlediğini :F
Ben aşk dizilerini sevmiyorum okulda yakın arkadaşlarıma sordum onlar yatılı kalıyorlar tv izleyemiyorlar istediğiniz diziyi söyleyin diye her hafta Vadi ile Kaçaka bakıyorduk. Şimdi
Pazartesi: Reaksiyon
Salı-Kaçak-Küçük Ağa
Çarşamba: Kurt Seyt ve Şura
Perşembe: Vadi
Cuma: Medcezir
istiyorlar

Ben aşk dizilerini sevmiyorum okulda yakın arkadaşlarıma sordum onlar yatılı kalıyorlar tv izleyemiyorlar istediğiniz diziyi söyleyin diye her hafta Vadi ile Kaçaka bakıyorduk. Şimdi
Pazartesi: Reaksiyon
Salı-Kaçak-Küçük Ağa
Çarşamba: Kurt Seyt ve Şura
Perşembe: Vadi
Cuma: Medcezir
istiyorlar
Kurt seyid sıkıcı ya indirme bence
Kiraz mevsimi aşkda varda gençlik daha çok :D