NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Ya her şeyiyle iyidi ya.:D Baştaki Öykü sahnelerine ailecek güldük işte mükemmeldi bence.:D
Öykü ve Ayaz sonunda iyi oldu ya. Çok sevindim. Mete ve Şeyma da barıştı ama Şeyma'nın bakışları çok kötüydü.:(
Ya Öykü sarhoş olduğu zaman kardeşini süpürge zannetmesi çok komikti ya :F gülmekten öldük o sahnede :D
O videolu taklit sahnesi de çok komikti orada da güldüm :D
Evt seymaya hiç sevmiyorum bu kızın tek başarısı kendi deyimiyle kötülük yapması :))

Ya Öykü sarhoş olduğu zaman kardeşini süpürge zannetmesi çok komikti ya :F gülmekten öldük o sahnede :D
O videolu taklit sahnesi de çok komikti orada da güldüm :D
Evt seymaya hiç sevmiyorum bu kızın tek başarısı kendi deyimiyle kötülük yapması :))
Aynen zaten dizinin başarısının nedeni bitmeyen eğlencesi.:D

Bu bölüm çok iyiydi ya. :D Dün akşam sürekli elektrik kesintisi olduğu için tam izleyemedim şimdi tüm bölümü izledim. :D

Öykü'nün sarhoş halleri çok komikti. :D Kardeşi yerine viledayla konuşması süperdi. :F

Ben en çok Şeyma ve Burcu'nun atışmalarını seviyorum. Daha çok sahneleri olmalı. :F Öykü'ye sinema fikrini anlatııkları sahne çok iyiydi. :F :F

Bölüm sonu da çok iyiydi. :D Video çok iyi düşünülmüş. :D

Bu bölüm çok iyiydi ya. :D Dün akşam sürekli elektrik kesintisi olduğu için tam izleyemedim şimdi tüm bölümü izledim. :D

Öykü'nün sarhoş halleri çok komikti. :D Kardeşi yerine viledayla konuşması süperdi. :F

Ben en çok Şeyma ve Burcu'nun atışmalarını seviyorum. Daha çok sahneleri olmalı. :F Öykü'ye sinema fikrini anlatııkları sahne çok iyiydi. :F :F

Bölüm sonu da çok iyiydi. :D Video çok iyi düşünülmüş. :D
O vileda sahnesi çok komikti ya :F

Bu nası fragman ya senaryo gittikçe batmaya başladı )) böyle giderse reytingler'dede çökecekler