Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

6.bölümü bugün izleyebildim bölümü kötü bulanlar neden kötü bulmuş anlamadım ama o kitabı kesinlikle Defne vermeliydi. :(

Ayy tepemden sinir gelmeye başlıyor.😡😡😡

Bu ne bölüm müzikle gidiyor.ss Dizi ölü şuan. O rüzgar sahneside ayrı bir facia.:F

Ayy tepemden sinir gelmeye başlıyor.😡😡😡

Bu ne bölüm müzikle gidiyor.ss Dizi ölü şuan. O rüzgar sahneside ayrı bir facia.:F
ayyy diziye bayram yaramadı bayramla birlikte bozmaya başladı son 3 bölümdür öyle devam ediyor bir an önce toparlanır umarım senaryo
🙂🙂🙂

ayyy diziye bayram yaramadı bayramla birlikte bozmaya başladı son 3 bölümdür öyle devam ediyor bir an önce toparlanır umarım senaryo
🙂🙂🙂

Bir önceki bölümün son sahnesinin vasatlığından sonra belli bir tıkanma yaşadı bence dizi.:(

Bu arada Ses ar görüntü yok demesi gerekiyordu İso'nun tam tersini söyledi.:F
Serdar sallıyordu öldürürüm seni falan diye İso hadi hadi görüntü var ses yok dedi.:F Bence ses var görüntü yok demeliydi.

Yarım saatini müzik ve bir birlerine yürümek ile geçirdi dizi.:F
Bu bölüm fiyasko gerçekten.

Bir önceki bölümün son sahnesinin vasatlığından sonra belli bir tıkanma yaşadı bence dizi.:(

Bu arada Ses ar görüntü yok demesi gerekiyordu İso'nun tam tersini söyledi.:F
Serdar sallıyordu öldürürüm seni falan diye İso hadi hadi görüntü var ses yok dedi.:F Bence ses var görüntü yok demeliydi.
Hani belki silah patlamadı ya o yüzden anca gösteriyorsun ama vurmuyorsun anlamında görüntü var ses yok demiştir. :D

Not: İzlemedim sadece yorum yapıyorum, ben diziyi bırakalı 3 hafta oldu. :D