DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Reytinglerini korumaya devam ettiği takdirde (ki korur) kesinlikle gün değiştirmez.Dizi yeni sezon da gün değiştirir mi ?
Hm o zaman izlemeye gerek yok zaman kaybıReytinglerini korumaya devam ettiği takdirde (ki korur) kesinlikle gün değiştirmez.
Neden ki?Hm o zaman izlemeye gerek yok zaman kaybı
Anlıyorum, ama Kiralık Aşk "zaman kaybı" denilebilecek bir dizi değil bence.Kara ekmek var
Zaten geçen hafta ki bölümü kaçırmıştım kaçırmasam izleyebilirdim .Anlıyorum, ama Kiralık Aşk "zaman kaybı" denilebilecek bir dizi değil bence.
Bu fikri nereden edindin?Ohaa hatice aslanin ndn dizinin basinda isminin gectigini anladım :
Ilerde Defnenin annesi olarak gelcek 😱
Tuvalette aynaya bakarken aklima defne geldi sonra hatice Aslan haberleri (yalanlanmadi) sonra defnenin annesinin zenginlik için gittiği sonra her dizide olan annenin gelmesiBu fikri nereden edindin?
Bence kesin konuşmamak lazım, ama dizide oynarsa iyi olabilir.Tuvalette aynaya bakarken aklima defne geldi sonra hatice Aslan haberleri (yalanlanmadi) sonra defnenin annesinin zenginlik için gittiği sonra her dizide olan annenin gelmesi
Yani kesin o olur annesi
Bence iyiydi, ama sonunu pek güzel yapamamışlar. Fanların sinir krizi geçirmesi bu yüzden. Yoksa kötü değildi.Bu bölüm çok kötüymüş, sosyal medyada kimse beğenmemiş bölümü. Dizi mahvettiniz falan yazmışlar, izleyeyim meraktan çatlıyorum.
Ne biliyim herkes mahvettiniz diziyi, çok kötüydü falan yazmış. Fragmanda güzel değil demişler. Bende başladım bakalım, dedikleri gibi varmıymış.Bence iyiydi, ama sonunu pek güzel yapamamışlar. Fanların sinir krizi geçirmesi bu yüzden. Yoksa kötü değildi.
Fanlar normal izleyiciye göre daha hassas, küçük bir şey olsa kıyameti koparıyorlar.Ne biliyim herkes mahvettiniz diziyi, çok kötüydü falan yazmış. Fragmanda güzel değil demişler. Bende başladım bakalım, dedikleri gibi varmıymış.