batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,898
- Puanı
- 1,061
Dizilerin tatil bölümlerinde aklıma hep Barış Akarsu geliyor, kendisini yine bu zamanlarda dizisinin tatil çekimleri yapıldığı sırada kaybetmiştik Allah rahmet eylesin
Dizinin bu bölümü durağan Neroş bile kurtaramıyor @Çiğdem- tam senlik sahne çıktı koş koş
Bölüm süperdi
Neriman yine coşturdu
@Çiğdem- kılıklı yasemine hepten gıcık oldum inşallah kadinini ilerde yolda görmem .ss
Defnenin suya düştükten sonra telefon diye bağırmasi çok hoştu bende öyle yapardim
@batuhankaralar anlaşılan barışı iyice sergilemeyi düşünüyor senaristPek beğenmedim bölümü dizi sıkmaya başladı şimdiden.
Bölüm süperdi
Neriman yine coşturdu
@Çiğdem- kılıklı yasemine hepten gıcık oldum inşallah kadinini ilerde yolda görmem .ss
Defnenin suya düştükten sonra telefon diye bağırmasi çok hoştu bende öyle yapardim
Bence bölüm harikaydı çok güldüm ben
Pek beğenmedim bölümü dizi sıkmaya başladı şimdiden.
Harika bir bölüm dü İlik bir saat baya güldüm sonra durağanlıştı
burada defnenin içine çiğdem kaçmış@batuhankaralar anlaşılan barışı iyice sergilemeyi düşünüyor senarist
@cookies ayy hiç sorma yasemin diziyi ciddi şekilde bozuyor neyseki sinanda yaseminin yüzünü son bölümde gördü gözleri açıldı
@Bully her dizide durgun bölüm olur ama bu durgun bölümü iyi zamanlama yaptılar bayramda reyting düşüceği belliydi bu güne koyup aradan çıkardılar bu bölümü hem kaliteli bölüme yazık olmadı hemde bu durgun bölüm normal haftada karşımıza çıkmıcak bayram bahanesiyle aradan çıkarttık bence akıllıca hamle
ayyy yok o değilde 0:18 kısımda konuşmaya başlayan şarısın kızım ben konuk oyuncu olarak katıldığımıda şuan sizlere duyurmuş olayımburada defnenin içine çiğdem kaçmış
ayyy yok o değilde 0:18 kısımda konuşmaya başlayan şarısın kızım ben konuk oyuncu olarak katıldığımıda şuan sizlere duyurmuş olayım
@Bully @denizz19 @xemrexxx @cookies @Aserat @EFE UYSAL
@sokak sanati
bu akşam 10 reyting geliyor cnm fragman izlenme oranları uçmuş durumda tam istediğimiz gibi ömer elçinle sinanı kıskanıyor bu akşam 10 reytingi alan ilk yaz dizisi olucazdiziyi pazarlasmaya başlamışlar yurtdışına elçini gören alır diziyi almayan doptur .ss @Çiğdem- @cookies @denizz19 @batuhankaralar @sokak sanati @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 45662
maşallah 1.5 milyona yaklaşmıştı fragman elçinimi izlemeye doyamıyor milletbu akşam 10 reyting geliyor cnm fragman izlenme oranları uçmuş durumda tam istediğimiz gibi ömer elçinle sinanı kıskanıyor bu akşam 10 reytingi alan ilk yaz dizisi olucaz