Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

Bölüm bir daral getirdi bana. Fena bir Final olmazsa sıkıcı geçmiş olur bölüm yani.:(

Ayy bu Varoşların öpüşmeside tam Facia.:F Patates kızartması ve dondurmadan bahsederken gaza geldi.:F

Bölüm güzel gidiyor, eğlenceli. :D Defne ile Ömer'in tripleşmeleri güldürüyor. :A Neriman reyiz döktürüyor. :bhr:

@Aserat @*YıldırıM* neredesiniz gelin yorumlaşalım falan? :(
Diziyi soluksuz izledim yazamadım reklam olduğu için yazıyorum.
Koray ve Neroş beni yıktı vallaha.Karnım o kadar ağrıdı ki gülmekten.:kiki:
Koray bence bu bölüme damgasını vurdu.Yaseminden hatta Ömerden bile daha fazla gördüm dizide Korayı.Ama çok iyi oldu.:kiki:
Neroş'un zayıflamışsın kaşık kadar kalmışsın dediği sahnede yıkıldım.Bir de sana bir hakaret ederim dava açmak zorunda kalırsın dediği an.:F

Diziyi soluksuz izledim yazamadım reklam olduğu için yazıyorum.
Koray ve Neroş beni yıktı vallaha.Karnım o kadar ağrıdı ki gülmekten.:kiki:
Koray bence bu bölüme damgasını vurdu.Yaseminden hatta Ömerden bile daha fazla gördüm dizide Korayı.Ama çok iyi oldu.:kiki:
Neroş'un zayıflamışsın kaşık kadar kalmışsın dediği sahnede yıkıldım.Bir de sana bir hakaret ederim dava açmak zorunda kalırsın dediği an.:F
Aynen Neriman güldürüyor, o olmasa dizi hiç bence. :D

Biraz heyecan gelmeli, birşeyler olmalı yani. Yoksa yeni sezonda bırakacağım gibi. :(

Ya hemen aşka bağlamamalılar aslında yoksa aşk olur ve hep öyle kalır yani sıkar böyle en azından heyecan var.
Ben bir heyecan göremiyorum. :(

Bak mesela Güneşin Kızları dizisi ful heyecan var, yani tek gençlerin üzerine oynanmamış. Çilek Kokusunda da pek senaryo yok gibi ama bence çok samimi bi dizi. Yeni sezonda bu iki diziyi kesin izleyeceğim. TKY zaten final yapıyor, İDK ve KA hakkında da düşüneceğim gibi. :X

Ben anlamadım ya bu dizi hemen bitiyor :F Gerçekten çok akıcı öyle aman aman harika vir dizi değil ama keyifle ve sıkılmadan izletiyor. Bölüm çok boş geçti, ama olsundu finali güzeldi :X

Fragman süperdi. :Z

Bu adam dengesiz diyor. :F Koray ve Neriman olmasa ortalık karışmaz. :A

Dizi uçtu bu bölüm. Tam Facia olmuş. Nero ile Koray konuşurken bur anda yanda kapı belini Ömer girdi. Ben ne oluyoruz oldum.:F Hayır güzel şey yapmak istiyorlar ama saçmaliyorlar bence. @Yiğitt
Aydilge zaten olaydı. Nerde saçma şarkı var diziye sokuyor.:F

Bölüm çok iyiydi, ama biraz daha tempo lazım. Yoksa yeni sezonda Kara Ekmek'e TV'den devam edip Kiralık Aşk'ı ise internetten takip edeceğim.

Ömer'e bu bölüm gıcık oldum, bence Defne-Sinan çok daha iyi bir çift. Neriman ve Koray yine harikaydı, Sinan yine çok tatlıydı. Yasemin ise bir kaşık suda boğdurulacak kadar irrite ediciydi. İso'ya aşık olursa kötülüğü biraz gider belki. :X

Son düzenleme: