Zaten yasemin ısoya öyle bi baktı ki sanki aşık oldu Yasemine de partner bulundu sonundaOlsun işte, komedi başlar asıl o zaman.
Yasemin'de ileride ona aşık olur.
Zaten yasemin ısoya öyle bi baktı ki sanki aşık oldu Yasemine de partner bulundu sonundaOlsun işte, komedi başlar asıl o zaman.
Yasemin'de ileride ona aşık olur.
Ay ona partner olmasada o olur, sinir.Zaten yasemin ısoya öyle bi baktı ki sanki aşık oldu Yasemine de partner bulundu sonunda
İso daha iyilerine layık.Ömer ile Defne çok alakalıydı sanki?
Kendine partner bulsun da bıraksın sinanla omeriAy ona partner olmasada o olur, sinir. [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
O mahalleden sevdiği kız da kötüydü. Balsız oğlan, hep iticileri buluyor.İso daha iyilerine layık.
Yok artık Mine ne alaka? 😱Kendine partner bulsun da bıraksın sinanla omeri
Sinan da mineyle olsun
Bu arada Neriman Reyiz yine döktürüyor.O mahalleden sevdiği kız da kötüydü. Balsız oğlan, hep iticileri buluyor.
Yok artık Mine ne alaka? 😱
Aynen, nasıl göbek atıyor öyle.Bu arada Neriman Reyiz yine döktürüyor.
Diziyi soluksuz izledim yazamadım reklam olduğu için yazıyorum.Bölüm güzel gidiyor, eğlenceli. Defne ile Ömer'in tripleşmeleri güldürüyor. Neriman reyiz döktürüyor.
@Aserat @*YıldırıM* neredesiniz gelin yorumlaşalım falan?
Aynen Neriman güldürüyor, o olmasa dizi hiç bence.Diziyi soluksuz izledim yazamadım reklam olduğu için yazıyorum.
Koray ve Neroş beni yıktı vallaha.Karnım o kadar ağrıdı ki gülmekten.
Koray bence bu bölüme damgasını vurdu.Yaseminden hatta Ömerden bile daha fazla gördüm dizide Korayı.Ama çok iyi oldu.
Neroş'un zayıflamışsın kaşık kadar kalmışsın dediği sahnede yıkıldım.Bir de sana bir hakaret ederim dava açmak zorunda kalırsın dediği an.
Ya hemen aşka bağlamamalılar aslında yoksa aşk olur ve hep öyle kalır yani sıkar böyle en azından heyecan var.Aynen Neriman güldürüyor, o olmasa dizi hiç bence.
Biraz heyecan gelmeli, birşeyler olmalı yani. Yoksa yeni sezonda bırakacağım gibi.
Ben bir heyecan göremiyorum.Ya hemen aşka bağlamamalılar aslında yoksa aşk olur ve hep öyle kalır yani sıkar böyle en azından heyecan var.
Ahahah senin gelip böyle birşey demeni bekliyordum. Bende anlam veremedim oraya, fincanların kırıldığı sahneleri yavaşlatınca slow şarkı aramışlar bunu koymuşlar.Aaa o müzik neydi öyle. Uzun hava mi çaldılar Ağıt mi yaktılar ayırmadım.