Kırmızı halıda da görmesek keşke o dereceÇok şükür bu filmde yalnız kalmadım, umarım oscarda da sıfır çeker
Kırmızı halıda da görmesek keşke o dereceÇok şükür bu filmde yalnız kalmadım, umarım oscarda da sıfır çeker
Ben yine yüksek puan vermişim sanırım düşününce ama bence o puan yeterli. Yine de çocuklarını "proje" olarak gören bir baba var söz konusu olan, bunu düşününce filmden ayrı soğuyorsun. Tabii yine de Will Smith, sürekli trip atan bir karakteri canlandırsa da, filmde çok iyi bir performans sergiliyor ve filmi izlenir kılan da bu.Bİ an keşke Sihirli Annem evreninde yaşasaydık da Dudu teyzeme zamanı ileri akıtırsaydım. Hayatımdan bu kadar eziyet çektiğim bir film görmedim.
Evet başarısı öyküsü izliyoruz ama bunu şampiyonluklar kazanan üzerinden değil babaları üzerinden aktarılıyor. Ne kadar iyi adam klişeleri varsa tek bir karakter üzerinden göstermeleri aşiri rahatsız etti beni.
Dialoglar anasını satayım monologa dönuyor. Susmuyor adam. Herkesin lafını bölüyor, en iyi o biliyor....NEfret ettim karakterden de Will Smith'ten de. 2.26 dakklık filmde tam 120 dakka will smith vardır.
Filmde ırkçılığa dem vurmaları da alttan alttan hala bu propagandayı devam ettirmeleri rezalet olay. Umarım adaylıktan öteye geçemez.
5/10
Gerçek bir başarı öyküsü izlemek isteyenler Dangal'ı izlesinler. Dangıl dangul film izleyeceğinize.
Ben baba karakterine o kadar takılmısım ki kızlarını aslında suistimal ettiğini bile fark edemedim öncesinde. Para pul, reklam anlaşmaları filan olunca ayıkıyorsunBen yine yüksek puan vermişim sanırım düşününce ama bence o puan yeterli. Yine de çocuklarını "proje" olarak gören bir baba var söz konusu olan, bunu düşününce filmden ayrı soğuyorsun. Tabii yine de Will Smith, sürekli trip atan bir karakteri canlandırsa da, filmde çok iyi bir performans sergiliyor ve filmi izlenir kılan da bu.
Yine de o karakterin iticiliğini geçirmeleri bile iyiydi ama keşke işte kardeşler arasındaki rekabet işlenseydi, belki daha iyi olurdu. Bir de tenis sahneleri azdı sanki, yani daha fazla olabilirdi bence.Ben baba karakterine o kadar takılmısım ki kızlarını aslında suistimal ettiğini bile fark edemedim öncesinde. Para pul, reklam anlaşmaları filan olunca ayıkıyorsun
Keşke Venus vs diğer kız kardeş rekabetini alttan alttan işleselerdi diyorum 2.5 saat boşa gitmezdi.
Hem azdı hem de tenise dair bi bilgi pek vermediler. Tenisten 3-5 bişeyler kapmak isteyen yada ilgi duyanlar üzüleceklerYine de o karakterin iticiliğini geçirmeleri bile iyiydi ama keşke işte kardeşler arasındaki rekabet işlenseydi, belki daha iyi olurdu. Bir de tenis sahneleri azdı sanki, yani daha fazla olabilirdi bence.
Richard'ın olumsuz yönlerini olumluya çevirdiğimizde iyi bir filme dönüşüyor aslında. Bu açıdan baktığımızda iyi bir film ama genel olarak baktığımızda birçok şey havada kalıyor, tenise dair pek bir şey yok, Richard karakterinin burnunun dikine gitmesi üzerine kurulu bir filmdi ama filmin de amacı aslında Richard'ın burnunun dikine gitmesini göstermekti.Hem azdı hem de tenise dair bi bilgi pek vermediler. Tenisten 3-5 bişeyler kapmak isteyen yada ilgi duyanlar üzülecekler
O kadar hoşuna gitti ama 7 puan verdin, ilginç.Herkeste olduğu/olacağı gibi bana da Dangal'ı anımsattı tek farkı oradaki baba karakteri buradaki kadar uyuz değildi. Filmin 2 eksi yanı süresi ve Richard karakterinin kaprisleriydi. Adam aşırı sinir bozucu ve bencildi. Venus bana göre son maçı babasının inadı yüzünden kaybetti, gençlerde oynamasına izin verseydi eminim ki sonuç farklı olurdu.
Film gayet akıcı, net ve anlaşılırdı, izlerken hiç sıkılmadım desem yeridir. Will Smith her sahnede her dakikada olduğu için biraz can sıkıcıydı fakat her şeye rağmen beğendiğim bir film oldu. Ayrıca film ünlü kız kardeşler üzerine değil resmen babaları Richard üzerine kuruluydu. Adam resmen kızlarını bir proje-plan doğrultusunda yetiştirmiş her şeye rağmen büyük bir başarı. Diğer bir nokta ise cast seçimleri. Gerçekten çok başarılı olmuş filmin sonunda daha net gördüm bunu.
7/10
Babaları bu kadar her şeyin içinde olmasaydı 9 alırdı.O kadar hoşuna gitti ama 7 puan verdin, ilginç.