Ben onu Adı Efsane’den biliyorum isimlerimiz de neredeyse aynı
Serhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor muEvet hemen de göz dikmişsin zaten
Ben onu Adı Efsane’den biliyorum isimlerimiz de neredeyse aynı
Serhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor muEvet hemen de göz dikmişsin zaten
Show'a mail attım yayınla diye.Onlar Selena’dan sonra tekrar bir aradaAh ah Hayat Bilgisi dedin de keşke tekrarı olsa yazların anlamı olurdu
Bizim ilişkimizde hesabı ben sorarım @ozgur2113 değilSerhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor mu
Haklısın kız o parlaklarla hayaller kurarken ben bir şey demiyorum onaSerhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor mu
Haklısın kız o parlaklarla hayaller kurarken ben bir şey demiyorum ona
Sen ayvayı yemişsinBizim ilişkimizde hesabı ben sorarım @ozgur2113 değil
Ev değil konak biliyorsunEvini başına yıktırtma bana ilk uçakla getirtme beni oraya
Hem Hayat Bilgisi hem Cennet Mahallesi’ni verseler ne güzel olurduShow'a mail attım yayınla diye.
O nereden çıktı beBizim ilişkimizde hesabı ben sorarım @ozgur2113 değil
Benim gibi biriyle birlikte olduğu için sadece şanslı olabilirSen ayvayı yemişsin
Ay dur be bozmaO nereden çıktı be
Uğursuzu etiketleme diline düşmek istemiyorum
E sen hep konak diyordun bozmak istemedimHahaahhh hani evdi be
Dilini keserim onunUğursuzu etiketleme diline düşmek istemiyorum
Ayyy nasıl da biliyor beniE sen hep konak diyordun bozmak istemedimSen bir de yalılara, köşklere, konaklara alışıksın ya ondan dedim
Keşke biri kesse de kurtulsakDilini keserim onun
360'a atsaydın keşke en son orada yayınlanmıştı.Show'a mail attım yayınla diye.
Bilmez miyimAyyy nasıl da biliyor beniYalının rıhtımında yaza merahaba partilerinde gün geçiriyorum işte zenginlik başa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?