Ben onu Adı Efsane’den biliyorum isimlerimiz de neredeyse aynı![]()
Serhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor muEvet hemen de göz dikmişsin zaten![]()
Ben onu Adı Efsane’den biliyorum isimlerimiz de neredeyse aynı![]()
Serhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor muEvet hemen de göz dikmişsin zaten![]()
Show'a mail attım yayınla diye.Onlar Selena’dan sonra tekrar bir aradaAh ah Hayat Bilgisi dedin de keşke tekrarı olsa yazların anlamı olurdu
![]()
Bizim ilişkimizde hesabı ben sorarım @ozgur2113 değilSerhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor mu![]()
![]()
![]()
Haklısın kız o parlaklarla hayaller kurarken ben bir şey demiyorum onaSerhat izlediği zibidili dizilerin hesabını veriyor mu![]()
![]()
![]()
Haklısın kız o parlaklarla hayaller kurarken ben bir şey demiyorum ona![]()
Sen ayvayı yemişsinBizim ilişkimizde hesabı ben sorarım @ozgur2113 değil![]()
Ev değil konak biliyorsunEvini başına yıktırtma bana ilk uçakla getirtme beni oraya![]()
Hem Hayat Bilgisi hem Cennet Mahallesi’ni verseler ne güzel olurduShow'a mail attım yayınla diye.![]()
O nereden çıktı beBizim ilişkimizde hesabı ben sorarım @ozgur2113 değil![]()
Benim gibi biriyle birlikte olduğu için sadece şanslı olabilirSen ayvayı yemişsin![]()
![]()
![]()
Ay dur be bozmaO nereden çıktı be![]()
Uğursuzu etiketleme diline düşmek istemiyorum
E sen hep konak diyordun bozmak istemedimHahaahhh hani evdi be![]()
Dilini keserim onunUğursuzu etiketleme diline düşmek istemiyorum![]()
Ayyy nasıl da biliyor beniE sen hep konak diyordun bozmak istemedimSen bir de yalılara, köşklere, konaklara alışıksın ya ondan dedim
![]()
Keşke biri kesse de kurtulsakDilini keserim onun![]()
360'a atsaydın keşke en son orada yayınlanmıştı.Show'a mail attım yayınla diye.![]()
Bilmez miyimAyyy nasıl da biliyor beniYalının rıhtımında yaza merahaba partilerinde gün geçiriyorum işte zenginlik başa bela
![]()