Haftaya bir pop şarkı ile gelirimYine sadece birine oy kullanıyorum ve Ferdi Tayfur diyorum.
Favorim Zara. Dinlerim
Bir kaç şey diyecem:dinledim. Niran Ünsal.
Beklediğim gibi performans sergilememiş. O yüzden ona vermedim. İkinci kişiyi oylaya bildiğimizi de o an unuttum.Bir kaç şey diyecem:
1 - Favorin Zara iken neden Zara'yı'da oylamadın? 😱 2 isim oylayabiliyoruz ve baya şaşirttın şu iki mesajla
2- ilkkez bir zaman verip tuttun sözünü. Darısı haftalardır ertelene ertelene beni sinir eden duruma diyecem ama artık umudum kalmadı![]()
Oy değiştirme hakkı var. İstersen oylarsın artı konuları iyi oku :S ?Beklediğim gibi performans sergilememiş. O yüzden ona vermedim. İkinci kişiyi de oylaya bildiğimizi de o an unuttum.![]()
Değiştim.Oy değiştirme hakkı var. İstersen oylarsın artı konuları iyi oku :S ?
Ekli dosyayı görüntüle 72875
oo Sherlock Bey, siz ikinci kez etiketlenmeden bakarmıydınız konulara? 😱 şaşırttın![]()
Haftanın enlerinide bekletmeden dün açmanız bir başka şaşırtan detay olmuştuArada böyle kendimin dahi inanmadığı şeyler yapabiliyorum Dosi hanım.![]()
ankette oylamanı yaparsan daha iyi olurZara favorim.
Ben İsveç'te kalıyorum ve geçtiğimiz günlerde saatler geri alındı. Tr ile aramızda 2 saat var ve haliyle ben otomatikmen gececi oluyorum bu durumda saat burada daha 12 olmasına rağmenŞuan tatil burası oyüzden erken uyuma derdim de yok
Aslında online olanlar varda, herkes konuşkan değil
Misal en yakın arkadaşlarımdan biri olan @Tolstoyevski de şuan online ama çok konuşkan değil konularda![]()
Teşekkürler ?Zakkum ile Ferdi Tayfur'u işaretledim. Diğerleri de kötü değil ama özellikle Niran Ünsal ile Zara gayet iyiydi![]()