Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor? 2. Bölüm - Hatıran Yeter

Hangi 2 isim daha güzel seslendiriyor?

• Kullanılan toplam oy
    23
Yine sadece birine oy kullanıyorum ve Ferdi Tayfur diyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bir kaç şey diyecem:
1 - Favorin Zara iken neden Zara'yı'da oylamadın? 😱 2 isim oylayabiliyoruz ve baya şaşirttın şu iki mesajla :A

2- ilkkez bir zaman verip tuttun sözünü. Darısı haftalardır ertelene ertelene beni sinir eden duruma diyecem ama artık umudum kalmadı :)
Beklediğim gibi performans sergilememiş. O yüzden ona vermedim. İkinci kişiyi oylaya bildiğimizi de o an unuttum. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Beklediğim gibi performans sergilememiş. O yüzden ona vermedim. İkinci kişiyi de oylaya bildiğimizi de o an unuttum. :A
Oy değiştirme hakkı var. İstersen oylarsın artı konuları iyi oku :S ?
20191029_163639.png

Zakkum & Ferdi Tayfur. Bu şarkı bence erkek sesine daha çok yakışıyor, neden bilmiyorum :A cinsiyetçi değilim haa yanlış anlaşılmasın :A:A

• Güldürdün
@Tolstoyevski , etiketin olmadı :A
Ben İsveç'te kalıyorum ve geçtiğimiz günlerde saatler geri alındı. Tr ile aramızda 2 saat var ve haliyle ben otomatikmen gececi oluyorum bu durumda saat burada daha 12 olmasına rağmen :A Şuan tatil burası oyüzden erken uyuma derdim de yok :A Aslında online olanlar varda, herkes konuşkan değil :A
Misal en yakın arkadaşlarımdan biri olan @Tolstoyevski de şuan online ama çok konuşkan değil konularda :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Zakkum ile Ferdi Tayfur'u işaretledim. Diğerleri de kötü değil ama özellikle Niran Ünsal ile Zara gayet iyiydi :D

• Harika